365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sæbeboblemaskiner

Puf! Puf! Puf! Puf! Børnene elsker at puste og se glitrende sæbebobler sprænge. Og med en sæbeboblemaskine bliver det simpelthen bare ikke nemmere for dem at lave sæbeboblerne. Kom i gang med alle boblerne på BR.dk, hvor der er forskellige sæbeboblepistoler og sæbeboblemaskiner til børn.

Populære mærker

Opskrift på hjemmelavet sæbeboblevand

Skal I have en sjov dag i haven? Lav jeres egen sæbeboblevand, som I kan hælde i de sjove sæbeboblemaskiner eller sæbeboblepistoler fra BR.dk. Så får I de flotteste store bobler, som vil fascinere både store og små!

Sæbeboblemaskiner til børn

Hvem husker ikke de små, klassiske sæbeboble-beholdere, som du skal dyppe en lille ring ned i? Det gør de fleste. Og disse varianter findes stadigvæk, men i løbet af de sidste par år er der kommet nye, seje produkter til at lave sæbebobler med – nemlig sæbeboblemaskiner. 

Sæbeboblemaskiner til børn kan eksempelvis fås: 

  • Uden batteri: Skal der ikke batterier i sæbeboblemaskinen, kan børnene lynhurtigt komme i gang med at lege med sæbeboblerne. Put blot noget sæbevand i maskinen, så boblerne kan laves. 
  • Med batteri: Put de anviste batterier i, og så er børnene klar til at sprøjte sæbebobler med sæbeboblemaskinen. 
  • Med ledning: Sæt sæbeboblemaskinens ledning i en stikkontakt, og se, hvordan boblerne ellers bare flyver ud af maskinen, når den er startet. 

 

Sæbeboblemaskiner kan noget særligt

Boble efter boble. Sæbebobler kan underholde børn i alle aldre i lang tid. Sæbeboblerne er simple at lave, men selvom de er det, kan de noget ganske særligt. Farvespillet i boblerne fascinerer, og da de er så ultra, ultratynde, stiger de hurtigt til vejs eller sprænges – i de få sekunder de er der. 

Børnene kan lege med sæbeboblemaskinen og sæbeboblepistolen inden for i hjemmet eller give den gas med boblerne som en del af udendørs aktiviteterne. Hop, spring og fang de mange, mange sæbebobler, som alle sæbeboblemaskinerne spytter ud. 

 

Køb sæbeboblemaskiner på BR.dk

Mangler du en sjov aktivitet til børnene, er sæbebobler virkelig god underholdning. Og underholdningen bliver bare endnu bedre, når sæbeboblerne pustes ud med en sæbeboblemaskine. På BR.dk er der et bredt udvalg af sæbeboblemaskiner til børn og sæbeboblepistoler, som har forskellige funktioner, former og ikke mindst farver. Kom i gang med alle boblerne, og udforsk modellerne lige her på BR.dk.