365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kælke

Glæden i børns øjne, når de kigger ud og ser, at det har sneet, er ikke til at tage fejl af. Sne kan kun betyde en ting, og det er, at det ikke kan gå hurtigt nok med at komme over på kælkebakken. Hos BR finder du et stort udvalg af kælke i mange forskellige designs.

Sus i maven på bobslæden

Du kan sikkert huske det. Følelsen, når der endelig var faldet sne, og det ikke kunne gå hurtigt nok med at få flyverdragten på og komme hen på kælkebakken med bobslæden under armen. Her var alle nabolagets børn samlet, og der kunne sagtens gå en hel dag med at suse ned ad bakken.

I dag er sne om vinteren ikke en selvfølge, og derfor er det endnu vigtigere at udnytte det, når der endelig er mulighed for det. Er I på jagt efter en klassisk bobslæde, en rigtig racer eller måske endda et sneløbehjul? Udvalget her hos BR er bredt, og vi har med garanti noget, der falder i jeres smag.

Mangler I kælke til børn?

Sneen og den rigtige vinterkulde varer ikke altid længe her i Danmark, men på BR.dk finder du udstyr til en masse gode vinterlege. Der er intet bedre end en lang dag på kælkebakken, hvor I kan vende hjem med røde kinder og løbende næser til tæpper i sofaen og en lækker kop varm kakao.

Der er ingen tvivl om, at kælke danner grundlag for mange sjove og aktive familiestunder, hvor I får en masse friskt luft samt får rørt jer, når kælken skal trækkes tilbage op ad bakken.

Find kælken på BR.dk

Mangler I årets sejeste kælk? Så er vi helt sikre på, at I kan finde den her på siden. Uanset om I ønsker en helt klassisk kælk, der kan drøne ned ad bakken, eller om den skal have rat, så der kan styres uden om alle de andre børn. Vi har også sneløbehjul, så børnene nemt kan transportere sig rundt i sneen. 

Tag et kig på de mange muligheder, og vælg den variant og farve, som I synes er den sejeste. Vi sørger for levering, så I hurtigt kan komme ud og nyde sneen.