365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Stigegolf

Stigegolf er et af de havespil, som samler familien - store som små - til en sjov turnering i haven. Alt afgøres med et sikkert kast og en smule held, når hver deltager kæmper om at opnå flest point ved at ramme stigen. Lyder det som noget for jer? Find jeres stigegolf her hos BR. 

Få styr på stigegolfreglerne

Stigegolf er et skønt havespil, som både kan spilles enkeltvis og i hold. Det er dog en god idé at få helt styr på reglerne, inden I går i gang, så der ikke opstår uenigheder. I denne guide præsenterer vi dig for alt, du skal vide om stigegolf.

Stigegolf – hvem når først 21?

Sigt, kast og tæl sammen. Med stigegolf kan I spille sammen hele familien. Følg de kendte regler, eller grib muligheden for at skabe jeres helt eget spil med stigen og de sjove bolde på snor. Ved at variere afstanden til stigen bliver det let at konkurrere på lige fod på tværs af alder og evne.

 

Vælg stigegolf, fordi:

  • Det giver mange sjove timer i haven for hele familien
  • Spillereglerne er nemme og hurtige at lære for alle
  • Det er let at have med og kan spilles på alle underlag

 

Stil stigen frem, og lad jeres indre konkurrenceløve komme frem. De farverige bolde svinger sig let om trinnene og får pulsen op i kampen om at nå 21 point først! Ved at variere afstanden til stigen kan alle være med og have den samme chance for at vinde.

Stigen kan skilles ad, tages med på ferie og samles igen, så I kan spille stigegolf i det jyske, sjællandske eller udenlands uanset underlag.

 

Hvilket stigegolfspil skal du vælge?

Når du vælger, er det antallet af spillere, der skal overvejes, for hvordan får I den sjoveste oplevelse ud af spillet?

- 2 personer: Supergodt, hvis I vil afholde turneringer eller spille i hold. Det kan give mange sjove timer, hvor I udfordrer hinanden på skift og hepper på de andre hold. Oplagt, hvis I er mange, der skal spille sammen.

- 4 personer: Det perfekte familiespil, der egner sig til mange sjove timer i familien. Find ud af, hvem der har det bedste boldøje, eller hvem der kan kaste længst – der er mange muligheder, og det er lettere at vente på din tur, når du hygger dig – både for børn og voksne.

 

Vælg dit nye stigespil herover, og se frem til mange timers sjov. Bestil i dag!