365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Stigegolf

Stigegolf er et af de havespil, som samler familien - store som små - til en sjov turnering i haven. Alt afgøres med et sikkert kast og en smule held, når hver deltager kæmper om at opnå flest point ved at ramme stigen. Lyder det som noget for jer? Find jeres stigegolf her på siden.

Populære mærker

Få styr på stigegolf reglerne

Stigegolf er et skønt havespil, som både kan spilles enkeltvis og i hold. Det er dog en god idé at få helt styr på reglerne, inden I går i gang, så der ikke opstår uenigheder. I denne guide præsenterer vi dig for alt, du skal vide om stigegolf.

Stigegolf – hvem når først 21?

Sigt, kast og tæl sammen. Stigegolf er et populært havespil, som I kan spille sammen hele familien. Følg de kendte regler, eller grib muligheden for at skabe jeres helt eget spil med stigen og de sjove bolde på snor. Ved at variere afstanden til stigen bliver det let at konkurrere på lige fod på tværs af alder og evne.

Vores stigegolf kommer i flere forskellige farver og materialer. Fælles for dem alle er dog, at de er nemme at sætte op i haven og sikrer mange timers sjov og underholdning for familie og venner. Stigegolf er nemlig det perfekte udendørs spil, der nok skal sætte boldøjet på prøve.

 

Derfor skal du vælge stigegolf

Der er mange gode fordele ved at vælge stigegolf:

  • Det giver mange sjove timer i haven for hele familien
  • Spillereglerne er nemme og hurtige at lære for alle
  • Det er let at have med og kan spilles på alle underlag.

 

Stil stigen op, og lad jeres indre konkurrenceløve komme frem. De farverige bolde svinger sig let om trinnene og får pulsen op i kampen om at nå 21 point først! Ved at variere afstanden til stigen kan alle være med og have den samme chance for at vinde.

Stigen kan nemt skilles ad, tages med på ferie og samles igen, så I kan spille stigegolf i det jyske, sjællandske eller udenlands uanset underlaget.

 

Hvilket stigegolfspil skal du vælge?

Når du vælger dit stigegolf spil, er det antallet af spillere, der skal overvejes, for hvordan får I den sjoveste oplevelse ud af spillet?

  • 2 personer: Super godt, hvis I vil afholde turneringer eller spille i hold. Det kan give mange sjove timer, hvor I udfordrer hinanden på skift og hepper på de andre hold. Oplagt hvis I er mange, der skal spille sammen.
  • 4 personer: Det perfekte familiespil, der egner sig til mange sjove timer i hinandens samvær. Find ud af, hvem der har det bedste boldøje, eller hvem der kan kaste længst. Der er mange muligheder, og det er lettere at vente på din tur, når du hygger dig – både for børn og voksne.

 

Vælg dit nye stigegolf spil herover, og se frem til mange timers sjov. Stigegolf er altid et hit til familiefester, børnefødselsdage, eller en helt almindelig tirsdag eftermiddag i haven. Bestil i dag på BR.dk og lad kampen begynde!