365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Havespil

Når vejret er godt, er det bare med at tage legen med udenfor. Havespil kan være en rigtig god måde at bringe legen med ud i haven på. Hos BR finder du en masse spil til haven. Her er både havespil til de mindste og til de lidt større. Se hele udvalget her.

 

Populære mærker

Havespil

Der er intet bedre end dage med leg i haven, når fuglene kvidrer og solen står højt på himlen. De dage, hvor man kun behøver at gå ind for at hente en kold cola i køleskabet eller en is i fryseren. Sådan nogle dage får man ved at danne nogle fede rammer for alle i haven med gode siddepladser, godt selskab og ikke mindst nogle gode havespil.

Med havespil fra BR har I nok at give jer til! Her kan I konkurrere i discipliner, hvor alle kan være med. Måske kan I endda lave en turnering ud af det, hvor I til sidst kårer de samlede vindere af de forskellige spil - så er der lagt op til festlige sommerdage i haven.

 

Gør solskinsdagen spændende med udendørs spil

Når solen endelig titter frem i Danmark, og det bliver dejlig varmt, er det næsten ulovligt at opholde sig indendørs. Nogle elsker at dase en hel dag i solen med en god bog eller musik i ørerne, men måske har du nogle børn med masser af energi, som skal have en trampolin, gynger eller nogle spil, som kan beskæftige dem. Her på siden finder du blandt andet:

 

Og meget andet. Både børn og voksne kan være med, og spillene kan altså danne de bedste rammer for en dag med knald på familiehyggen.

 

Stort udvalg af havespil til børn

På BR.dk elsker vi at bidrage til aktiv sjov og leg, og disse spil giver god anledning til at gå på tværs af aldersgrupperne. Mange af spillene er også nemme at medbringe i sommerhus eller i parken, hvis jeres have ikke er den største. Der er altså mange gode grunde til at bestille havespil hjem, og vi er helt sikre på, at vores udvalg gør det svært at vælge.

Gå på opdagelse i udvalget, måske endda med dine børn, og vælg de fedeste spil til jeres familie. Vi sørger for en levering, så I ikke skal vente for længe på at komme i gang med løjerne.