365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Gynger

Gynger kan kilde i maven på den der helt rigtige måde, når man kommer højt op og kan se længere, end man nogensinde har prøvet før. Hos BR har vi samlet en masse forskellige gynger til haven. Der er noget til forskellige størrelser i vores udvalg. Find din gynge her.

 

Gyngestativer til gyngen

Har du fundet den perfekte gynge så skal der også et gyngestativ til. Se her vores store udvalg af gyngestativer hvor du kan fastmontere en gynge efter eget valg.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gynger

Børnegynger

Fangeleg, gemmeleg, “Far, mor og børn” i legehuset og gyngeture. Der er rig mulighed for leg i haven, og hos BR har vi alt, hvad I skal bruge til at få en have med masser af muligheder.

Der er intet bedre end at høre et barns høje grin, når gyngen gynger frem og tilbage. Det giver et kæmpe sus i maven, uanset om der er tale om en baby eller et skolebarn. Hos BR findes der et væld af forskellige gynger, og sortimentet byder på noget til enhver alder og smag.

Gynger i haven, der kilder i maven

Ingen gynger uden et gyngestativ. Når gyngestativet er på plads i haven, er der næsten ingen grænser for de gynger, som I kan tilføje og bytte rundt på. Start med en babygynge til de helt små, hvor de kan få små skub frem og tilbage. Når de er blevet store nok til at forsøge at gynge selv, kan dit barn komme op på et gyngesæde, hvor barnet selv kan lære at gynge så højt som ønsket.

Skal det være lidt mere spændende, så kan I også vælge en rund gynge, dækgynge eller acrobat-gynger.  Gynger er ikke kun sjove for børnene, det også et godt redskab til at udvikle dit barns motorik og balance.

Find gyngerne her på BR.dk

Gynger har bevist sit værd gennem mange generationer, og som forælder kan du helt sikkert også huske, hvordan det gav et sus i maven, når du hoppede af gyngen i skolegården. Et gyngestativ er et alsidigt legeredskab, som giver familien rig mulighed for fornyelse. Udstyr det med gynger, der passer til dine børns alder og personligheder, og så vil det helt sikkert falde i alle børnenes smag.

Med de rette gynger er der lagt op til sjove og hyggelige familiestunder i haven. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find de rette gynger til jer. Vi sørger for en hurtig og sikker levering her på BR.dk