365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gynger

Gynger kan kilde i maven på den der helt rigtige måde, når man kommer højt op og kan se længere, end man nogensinde har prøvet før. Hos BR har vi samlet en masse forskellige gynger til haven. Der er noget til forskellige størrelser i vores udvalg. Find din gynge her.

Populære mærker

Gyngestativer til gyngen

Har du fundet den perfekte gynge så skal der også et gyngestativ til. Se her vores store udvalg af gyngestativer hvor du kan fastmontere en gynge efter eget valg.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gynger

Gynger til børn

Fangeleg, gemmeleg, “Far, mor og børn” i legehuset og gyngeture. Der er rig mulighed for leg i haven, og hos BR har vi alt, hvad I skal bruge til at få en have med masser af muligheder.

Der er intet bedre end at høre børns høje grin, når de svinger sig frem og tilbage på en gynge. At gynge giver børnene en følelse af frihed og vægtløshed, som aldrig bliver kedelig! Om de svinger sig højt op i luften eller nøjes med at vugge forsigtigt frem og tilbage, så giver en gyngetur et kæmpe sus i maven – uanset om der er tale om en baby eller et skolebarn. Hos BR findes der et væld af forskellige gynger, og sortimentet byder på noget til enhver alder og smag.

Gynger i haven, der kilder i maven

Ingen gynger uden et gyngestativ. På BR.dk finder du et bredt udvalg af gyngestativer, og når først gyngestativet er på plads i haven, er der næsten ingen grænser for de gynger, som I kan tilføje og bytte rundt på. Udvalget af gynger på BR.dk spænder heldigvis bredt fra de klassiske trægynger til farverige plastikgynger i masser af spændende former og farver, så du helt sikkert kan finde den gynge, der passer bedst til dig og dit barn. Vær opmærksom på at vælge en gynge, der passer til dit barns alder og størrelse, så dit barn får den bedste gyngeoplevelse. I takt med at dit barn bliver ældre, kan du nemt udskifte gyngen til en mere alderssvarende en af slagsen.

Start med en babygynge til de helt små, hvor de kan få små skub frem og tilbage. At gynge for første gang kan være en overvældende oplevelse for en baby, men når først de har fået smag for den sjove aktivitet, er der intet, der kan stoppe dem. Når de er blevet store nok til at forsøge at gynge selv, kan dit barn komme op på et gyngesæde, hvor barnet selv kan lære at gynge så højt som ønsket.

Skal det være lidt mere spændende, så finder du også gynger i andre sjove former. For eksempel kan I også vælge en rund gynge, en sansegynge eller en trapezgynge, der er perfekt til seje tricks. Gynger er ikke kun sjove for børnene, det også et godt redskab til dit barns udvikling. Når børn gynger, øver de sig samtidig i at balancere, koordinere og holde godt fast i gyngen, hvilket er med til at udvikle dit barns motoriske færdigheder.

Skab sjove minder med den rette gynge

Med de rette gynger er der lagt op til sjove og hyggelige familiestunder i haven. Udover at børnene kan få massevis af sjove gyngeoplevelser, så er det nemlig også en fantastisk måde for forældre at tilbringe tid med deres børn på, der vil skabe magiske minder. Gynger har bevist sit værd gennem mange generationer, og som forælder kan du helt sikkert også huske, hvordan det gav et sus i maven, når du gyngede ekstra højt eller hoppede af gyngen i skolegården.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af gynger og find den helt rette gynge til dig og dit barn. Vær sikker på at gyngen er monteret korrekt og er stabil uden forhindringer i nærheden, inden I begynder at gynge. Lad gyngeeventyret begynde allerede i dag med en gynge fra BR.dk!