365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gynger

Gynger kan kilde i maven på den der helt rigtige måde, når man kommer højt op og kan se længere, end man nogensinde har prøvet før. Hos BR har vi samlet en masse forskellige gynger til haven. Der er noget til forskellige størrelser i vores udvalg. Find din gynge her.

 

Gyngestativer til gyngen

Har du fundet den perfekte gynge så skal der også et gyngestativ til. Se her vores store udvalg af gyngestativer hvor du kan fastmontere en gynge efter eget valg.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gynger

Gynger til børn

Fangeleg, gemmeleg, “Far, mor og børn” i legehuset og gyngeture. Der er rig mulighed for leg i haven, og hos BR har vi alt, hvad I skal bruge til at få en have med masser af muligheder.

Der er intet bedre end at høre børns høje grin, når de svinger sig frem og tilbage på en gynge. Om de svinger sig højt op i luften eller nøjes med at vugge forsigtigt frem og tilbage, så giver en gyngetur et kæmpe sus i maven – uanset om der er tale om en baby eller et skolebarn. Hos BR findes der et væld af forskellige gynger, og sortimentet byder på noget til enhver alder og smag.

Gynger i haven, der kilder i maven

Ingen gynger uden et gyngestativ. På BR.dk finder du et bredt udvalg af gyngestativer, og når først gyngestativet er på plads i haven, er der næsten ingen grænser for de gynger, som I kan tilføje og bytte rundt på.

Start med en babygynge til de helt små, hvor de kan få små skub frem og tilbage. At gynge for første gang kan være en overvældende oplevelse for en baby, men når først de har fået smag for den sjove aktivitet, er der intet, der kan stoppe dem. Når de er blevet store nok til at forsøge at gynge selv, kan dit barn komme op på et gyngesæde, hvor barnet selv kan lære at gynge så højt som ønsket.

Skal det være lidt mere spændende, så kan I også vælge en rund gynge, dækgynge eller trapezgynger. Gynger er ikke kun sjove for børnene, det også et godt redskab til dit barns udvikling. Med en sansegynge er der især gode muligheder for at udvikle dit barns balanceevne og motoriske sans.

Find gynger online på BR.dk

Gynger har bevist sit værd gennem mange generationer, og som forælder kan du helt sikkert også huske, hvordan det gav et sus i maven, når du hoppede af gyngen i skolegården. Et gyngestativ er et alsidigt legeredskab, som giver familien rig mulighed for fornyelse. Udstyr det med gynger, der passer til dine børns alder og personligheder, og så vil det helt sikkert falde i alle børnenes smag.

Med de rette gynger er der lagt op til sjove og hyggelige familiestunder i haven. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find de rette gynger til jer. Vi sørger for en hurtig og sikker levering her på BR.dk.