365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Babygynger

Der er ikke noget som et højt babygrin, når turen går frem og tilbage på babygyngen. En gynge er uden tvivl et kæmpe hit hos både store og små børn! Her på siden har vi samlet vores udvalg af babygynger, så du kan vække gyngeglæden i dit barn.  

Skal babygyngen være inden- eller udendørs? 

En babygynge er med al sandsynlighed dit barns første gynge, og de har været fast inventar i børnenes liv i flere generationer! Derfor ligger den også lige til højrebenet, hvis du selv har nydt at gynge som barn.  

Står du overfor købet af dit barns første gynge? Så er du måske allerede begyndt at overveje, hvor du kan placere den. Hele vores udvalg af babygynger er fremstillet i solid plastik, og det gør dem egnede til en placering både inden- og udendørs. Mange placerer gyngerne på et gyngestativ i haven, hvor der er god plads og frisk luft, men hvis I bor i lejlighed og har pladsen, er en gynge i loftet indendørs også en god aktivitet for dit barn.  

Hvornår må babyer gynge? 

Dit barn kan bruge vores babygynger fra 6 mdr. og frem, og så er der lagt an til et væld af gode stunder. Stunder, som ikke kun er gode for dit barn, men også for jer, når du hjælper til med at give gyngen et lille puf, og dermed sikrer suset i maven. 

De mindste skal selvfølgelig have det allerbedste! Derfor har vi babygynger fra anerkendte mærker som NORDIC PLAY og Krea, så I kan være sikre på den gode kvalitet.  

Styrk dit barns motorik med en gynge

En gyngetur er ikke kun sikker underholdning for dit barn. Det er også en god løsning til at styrke dit barns motorik i takt med, at dit barn bliver ældre. På dette tidspunkt vil dit barn nemlig kunne lære at gynge selv ved at bevæge benene, men også forsøge at stå op og gynge, gynge sidelæns eller fx gynge på knæene.  

Er du klar til at starte dit barns gyngeeventyr? Køb dit barns første gynge hos BR – vi er med på hele rejsen!