365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Babygynger

Der er ikke noget som et højt babygrin, når turen går frem og tilbage på babygyngen. En gynge er uden tvivl et kæmpe hit hos både store og små børn! Her på siden har vi samlet vores udvalg af babygynger, så du kan vække gyngeglæden i dit barn.  

Skal babygyngen være indendørs eller udendørs? 

En babygynge er med al sandsynlighed dit barns første gynge, og de har været fast inventar i børns liv i flere generationer! Derfor ligger den også lige til højrebenet, hvis du selv har nydt at gynge som barn. Babygynger er en fantastisk måde at introducere dit barn til gyngeoplevelsen på, så de får en god oplevelse med at gynge lige fra start.

Står du overfor købet af dit barns første gynge? Så er du måske allerede begyndt at overveje, hvor du kan placere den. Hele vores udvalg af babygynger er fremstillet i solid plastik, og det gør dem egnede til en placering både indendørs og udendørs. Mange placerer gyngerne på et gyngestativ i haven, hvor der er god plads og frisk luft, men hvis I bor i lejlighed og har pladsen, er en gynge i loftet indendørs også en god aktivitet for dit barn.  

 

Hvornår må babyer gynge? 

Dit barn kan bruge vores babygynger fra 6 mdr. og op. På alle vores babygynger kan du se, hvor gammelt dit barn må være for at bruge gyngen, og det er vigtigt at rette sig efter, så dit barn får en sikker oplevelse på gyngen. 

Det er vigtigt, at du er i nærheden af dit barn, når det skal gynge for første gang. På den måde kan du hjælpe din baby med at få en følelse af balance, og du kan hjælpe med at skubbe eller vugge gyngen frem og tilbage i det tempo, der passer til dit barn. For at sikre en god gyngeoplevelse er alle vores babygynger udstyret med høj ryg og indbygget sele, så din baby sidder godt og sikkert i babygyngen.

At gynge med dit barn er en skøn aktivitet at være sammen om, og her er der lagt an til et væld af gode stunder. Stunder, som ikke kun er gode for dit barn, men også for jer, når du hjælper til med at give gyngen et lille puf og dermed sikrer suset i maven og de høje babygrin.

 

Styrk dit barns motorik med en babygynge

En gyngetur er ikke kun sjov underholdning for dit barn. Det er også en god måde at styrke dit barns motorik i takt med, at dit barn bliver ældre. På dette tidspunkt vil dit barn nemlig kunne lære at gynge selv ved at bevæge benene, men også forsøge at stå op og gynge, gynge sidelæns eller gynge på knæene, hvor for eksempel en sansegynge vil være oplagt. Det er dog altid en god idé at have en blød og sikker overflade under gyngen, så dit barn er godt beskyttet, hvis det skulle falde af gyngen.

Så hvorfor ikke starte dit barns gyngeeventyr med en babygynge fra BR? Vi er med på hele rejsen og tilbyder et stort udvalg af babygynger i flotte farver. Tag et kig på vores udvalg og find den perfekte babygynge til dit barn allerede i dag.