365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sansegynger

Det er ikke nogen hemmelighed, at børn har elsket livet på en gynge i generationer. Sansegyngen er det nye og helt store hit inden for gynger, og her på siden har vi samlet vores udvalg af gyngen, som giver mange timers sjov til både store og små. Se vores sortiment lige her! 

Hæng sansegyngen op udendørs og indendørs 

Med en sansegynge åbner sig en verden af muligheder. Det er både muligt at få rig glæde af den indendørs, men den kan også hænges op i haven som en traditionel gynge. Redegyngen, som den også kaldes, kan rumme op til to børn, som enten kan gynge højt eller ligge sig på ryggen til en omgang afslapning med rolige bevægelser.  

En sansegynge er lav sammenlignet med andre gynger, og det betyder, at dit barn hurtigt kan lære at kravle op selv og lægge sig godt til rette.  

Gode stunder i en sansegynge 

En sansegynge giver både anledning til hvin og grin, men også til afslapning og ro. Med andre ord er der garanti for gode stunder med netop sådan en gynge i privaten. Vælger I at hænge gyngen op indendørs, kan den udstyres med bløde puder og tæpper for at skabe det perfekte hyggeområde. Samtidig er sansegyngen med til at stimulere dit barns balance, som kan forbedre indlæringsevnen og mindsker risikoen for køresyge og svimmelhed. 

Foreslå dit barn en tur på gyngestativet, hvis han eller hun har svært ved at sidde stille. Her kan bevægelserne både hjælpe med at brænde noget krudt af eller sikre, at dit barn finder roen.  

Den perfekte gynge til store og små 

Med det rette legetøj er leg i haven ingen sag, og hvis I først har et gyngestativ, er netop sansegyngen et must! Introducér dit barn for tyngdekraften, når der gynges højt, bevægelsen i alle retninger og de forskellige hastigheder – alt imens dit barn har en fest. Gå på opdagelse i vores udvalg af sansegynger, som både rummer varianter med hul i midten, hvor børnene kan sidde med benene ned i, men også lukkede varianter, så der er plads til at tage en slapper.