365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sansegynger

Det er ikke nogen hemmelighed, at børn har elsket livet på en gynge i generationer. Sansegyngen er det nye og helt store hit inden for gynger, og her på siden har vi samlet vores udvalg af gyngen, som giver mange timers sjov til både store og små. Se vores sortiment lige her! 

Hæng sansegyngen op udendørs og indendørs 

Med en sansegynge åbner sig en verden af muligheder. En sansegynge kaldes også for en redegynge eller fulgeredegynge, hvilket er en hentydning til gyngens runde form, der kan minde om en fuglerede. En sansegynge kan rumme op til to børn, som enten kan gynge højt eller lægge sig på ryggen til en omgang afslapning med rolige vuggebevægelser frem og tilbage. Det er derfor både muligt at få rig glæde af den indendørs, men den kan også hænges op i haven som en traditionel gynge.

En sansegynge er lav sammenlignet med andre gynger, og det betyder, at dit barn hurtigt kan lære at kravle op selv og lægge sig godt til rette. Den runde gynge er især populær hos familier, der har flere børn, eller hvor barnet gerne vil gynge sammen med sine legekammerater. Den runde facon giver nemlig mulighed for, at op til to børn kan være på sansegyngen samtidig, hvilket uden tvivl vil være en sjov fornøjelse.

 

Gode stunder i en redegynge 

En redegynge giver både anledning til hvin og grin, men også til afslapning og ro. Med andre ord er der garanti for gode stunder med netop sådan en rund gynge i privaten. Vælger I at hænge gyngen op indendørs, kan den udstyres med bløde puder og tæpper for at skabe det perfekte hyggeområde. På den måde bliver redegyngen et fantastisk sted at slappe af efter en lang dag i skolen. Samtidig er en redegynge eller sansegynge med til at stimulere dit barns balance og koordination, hvilket kan være med til at minimere risikoen for køresyge og svimmelhed. 

Foreslå dit barn en tur på gyngestativet, hvis han eller hun har svært ved at sidde stille. En redegynge giver dit barn mulighed for at svinge i mange forskellige retninger, hvilket kan være med til at brænde noget krudt af. Dit barn kan dog også lægge sig godt til rette i sansegyngen og hjælpe med at dit barn finder roen.

 

Sansegynger til store og små 

Med det rette legetøj er leg i haven ingen sag, og hvis I først har et gyngestativ, er netop sansegyngen et must! Introducér dit barn for tyngdekraften, når der gynges højt, bevægelsen i alle retninger og de forskellige hastigheder – alt imens dit barn har en fest. Gå på opdagelse i vores udvalg af sansegynger, som både rummer varianter med hul i midten, hvor børnene kan sidde med benene ned i, men også lukkede varianter, så der er plads til at tage en slapper. Find dit barns favorit og bestil sansegyngen allerede i dag på BR.dk.