365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetårne

Har I plads i haven? Så er et legetårn et fantastisk indslag i børnenes udendørs leg. Børnene vil elske de uendelige muligheder for spændende lege og motoriske udfordringer, der kan være med et legetårn. Her på siden finder du et alsidigt udvalg af legetårne, og der vil helt sikkert være en løsning, der passer til familiens behov.

Kategorier

Legetårne fra Jungle Gym

Se hele udvalget af de mange legårne fra Jungle Gym. Med et legetårn i haven er underholdningen og den sjove leg reddet. 
 

Legetårn til haven

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er uendelige af muligheder med et legetårn. Vores udvalg giver jer muligheden for at starte i det små med en simpel model. Her kan børnene klatre op, spejde ud over haven og lade fantasien skabe et landskab, der danner grundlaget for en god leg.

Med tiden kan der nemt tilføjes:

 

Lynhurtigt kan legetårnet blive et stort slot, hvor prinsessen står i tårnet øverst oppe og vinker. Eller det omdannes til et sørøverskib, som skal sikkert i land over det store hav. Uanset hvilken leg, børnene finder på, kan legetårnet være med til at danne rammerne om legen.

 

Udendørs leg med legetårn til børn

På BR.dk finder du legetårne med moduler, så I ikke behøver at bekymre jer om, hvorvidt aktiviteterne opfylder jeres behov. I takt med at børnene bliver ældre, kan I overveje at tilføje nye moduler og fortsat holde legetårnet nyt og spændende, hvis havens størrelse tillader det.

Ikke nok med, at modulerne bidrager til mange timers sjov og leg, så kan de også bidrage til at udvikle dit barns motorik - uanset om det er i forhold til balance eller andre fysiske områder.

 

Vi har det rette legetårn på BR.dk

Når I vælger at implementere et legetårn i haven, skolegården eller et andet område, skal der selvfølgelig være styr på sikkerheden. Når børn leger godt, kan det sagtens gå vildt for sig. Derfor er det en god idé at placere legetårnet på et stabilt og blødt underlag, så det er sikkert for børnene at lege i og omkring legetårnet. Find det helt rigtige legetårn og eventuelle moduler lige her på BR.dk og bestil allerede i dag.