365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rutsjebaner

Børnene er ikke særligt gamle, før det bliver et hit at suse ned ad rutsjebanen med vind i håret. Derfor har vi her hos BR samlet et godt udvalg af rutsjebaner, og der er noget til enhver aldersgruppe og enhver smag. Du finder rutsjebanerne i mange fine farver nedenfor.

Populære mærker

Find en rutsjebane til haven på BR.dk

Et barn kan bruge lang tid på at kravle op i legetårnet, rutsje ned ad rutsjebanen og derefter starte forfra igen. Leg i haven er et sikkert hit, og når der rutsjes på rutsjebane, vil det både underholde, træne motorikken og give en masse frisk luft til hovedet.

Vores udvalg af rutsjebaner omfatter varianter til enhver smag. Om sommeren kan mange af modellerne tilsluttes en vandslange og omdannes til en vaskeægte vandrutsjebane. Det er et hit, når solen står højt, og det er varmt udenfor. Hvis I har et badebassin, kan I nemt koble det sammen, så børnene lander i vandet.

Rutsjebaner til store og små

Skal dit barn have sin første rutsjebane? Så kan I starte med den mindste variant fra BR.dk, hvor dit barn kan blive tryg i at klatre op ad stigen og rutsje i sit helt eget tempo. Når børnene er blevet ældre, kan rutsjebanen altid opgraderes til en længere og højere model, som giver et endnu større sus i maven.

Børnene elsker en tur på legepladsen med rutsjebaner og alverdens legeredskaber - men hvorfor ikke få det hjem i haven? Hos BR finder I alt, hvad I skal bruge til at omdanne haven til jeres helt egen legeplads. Så kan I trygt sende børnene udendørs og samtidig holde øje med den gennem vinduet.

Find en rutsjebane til jeres legetårn i haven

Har I allerede et legetårn? Så mangler I kun selve rutsjebanen, der nemt kan monteres og gøre legen ekstra god. Du klikker blot på den ønskede rutsjebane her på siden, og det vil blive oplyst, hvilken legetårnsmodel den kan monteres på.

I kan også vælge en af de modeller, der kommer med dertilhørende stige, hvis det passer bedre i jeres have. Du finder rutsjebanerne i et væld af farver, og der er ingen tvivl om, at dit barns yndlingsfarve må være derimellem.

Mulighederne er uendelige på BR.dk, og når I har fundet det helt rigtige, sørger vi for at sende det hjem til jeres adresse.