365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rutsjebaner

Børnene er ikke særligt gamle, før det bliver et hit at suse ned ad rutsjebanen med vind i håret. Derfor har vi her hos BR samlet et godt udvalg af rutsjebaner, og der er noget til enhver aldersgruppe og enhver smag. Du finder rutsjebanerne i mange fine farver nedenfor.

Populære mærker

Sjove rutsjebaner til børn

Børn kan bruge lang tid på at kravle op i legetårnet, rutsje ned ad rutsjebanen og derefter starte forfra igen. Leg i haven er et sikkert hit, og når der rutsjes på rutsjebane, vil det både underholde, træne motorikken og give en masse frisk luft til hovedet.

Vores udvalg af rutsjebaner omfatter varianter til enhver smag. Om sommeren kan mange af modellerne tilsluttes en vandslange og omdannes til en vaskeægte vandrutsjebane. Det er et hit, når solen står højt, og det er varmt udenfor. Hvis I har et badebassin, kan I nemt koble det sammen, så børnene lander i vandet.

Skal dit barn have sin første rutsjebane? Så kan I starte med den mindste variant fra BR.dk, hvor dit barn kan blive tryg i at klatre op ad stigen og rutsje i sit helt eget tempo. Når børnene er blevet ældre, kan rutsjebanen altid opgraderes til en længere og højere model, som giver et endnu større sus i maven.

Udendørs og indendørs rutsjebaner

Børnene elsker en tur på legepladsen med rutsjebaner og alverdens legeredskaber - men hvorfor ikke få det hjem i haven? Hos BR finder I alt, hvad I skal bruge til at omdanne haven til jeres helt egen legeplads. Så kan I trygt sende børnene udendørs og samtidig holde øje med dem gennem vinduet.

Vores udendørs rutsjebaner tager leg i haven til helt nye højder. Med en udendørs rutsjebane til haven kan dit barn opleve kilden i maven og vind i håret igen og igen – og legekammeraterne vil helt sikkert synes, at det er sjovt at lege på den udendørs rutsjebane. Rutsjebanerne fra BR.dk fås både som fritstående rutsjebaner, der kan flyttes rundt i haven, mens andre er beregnet til at koble på et legetårn.

Når vejret ikke helt spiller, behøver legen dog ikke at stoppe. Vi har nemlig også indendørs rutsjebaner, som er skabt til at bringe rutsje-glæden med ind i stuen. Vores fritstående rutsjebaner er perfekte at sætte op indendørs, når regnen pisker mod ruden. Flere af vores modeller egner sig faktisk til både indendørs og udendørs brug, så du kan stille rutsjebanen op udenfor, når vejret er godt, og tage den med indenfor, når vejret er knapt så godt. Så behøver rutsjebaneeventyret aldrig at få en ende!

 

Find en rutsjebane til jeres legetårn i haven

Har I allerede et legetårn? Så mangler I kun selve rutsjebanen, der nemt kan monteres og gøre legen ekstra god. Du klikker blot på den ønskede rutsjebane her på siden, og det vil blive oplyst, hvilken legetårnsmodel den kan monteres på.

I kan også vælge en af de modeller, der kommer med dertilhørende stige, hvis det passer bedre i jeres have. Du finder rutsjebanerne i et væld af farver, og der er ingen tvivl om, at dit barns yndlingsfarve må være derimellem.

Mulighederne er uendelige på BR.dk, og når I har fundet den helt rigtige rutsjebane, sørger vi for at sende den direkte hjem til jer.