365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Little Tikes

Little Tikes opmuntrer børn til aktiv og fantasifuld leg. Produkter fra Little Tikes får små kroppe til at bevæge sig, tænder deres nysgerrighed, skaber undring og får dem til at drømme stort. Fra legesæt og gåbiler til møbler og meget mere. Little Tikes er navnet, du kender og stoler på.

Little Tikes har skabt legetøj i mere end 50 år

Little Tikes daterer sig helt tilbage til 1969.  Og når man har skabt prisvindende legetøj i mere end 5 årtier, kan man vist roligt sige, at man kender børn.

Little Tikes har udviklet legetøj, der har været familiefavoritter gennem generationer, fra legetøj til de helt små, den ikoniske Cozy Coupe gåbil til rutsjebaner. Det gør man ikke uden flittigt og omhyggeligt at have undersøgt, testet og nøje overvejet, hvad der er bedst for dig og din familie. For Little Tikes har det altid handlet om at skabe planetens bedste legetøj.

Hos Little Tikes er vi bevidste om, at hver dag er et eventyr med nye opdagelser. Mere end 50 års ekspertise i leg gør os til eksperter i at gøre det rigtigt!

Ikoniske Coxy Coupe

Little Tikes Cozy Coupe kom på markedet i 1979 og har været elsket af generationer siden da. Den velkendte røde og gule gåbil er stadig lige så populær som dengang, men sortimentet af Cozy Coupe fortsætter med at vokse. Så det gælder bare om at finde den Cozy Coupe, som rammer dit barns interesser og smag. Med Cozy Coupe benzinstanderen giver du yderligere brændstof til dit barns fantasi. For med alle de eventyr, barnet skal ud på, bliver der helt sikkert behov for at tanke op.

Fantasifuld leg, der udvikler barnet

Slip børnene ud i den friske luft med udendørsleg, og lad dem søge mod skyerne! En rutsjebane eller en gynge giver gode muligheder for ustruktureret leg. Legetøjet fremmer udviklingen af børnenes fysiske færdigheder, sansesystem, koordination og sociale kompetencer. Stabilitet, nem opbevaring og farverigt design, der stimulerer og begejstrer, er kendetegnende for både gynge og rutsjebane fra Little Tikes.

Rolleleg er en fantastisk mulighed for børn at give deres fantasi frit løb og dag for dag opdage et nyt stykke af verden og dem selv. Little Tikes legetøj understøtter barnets læring. Fra benzinstander til plæneklipper, er de produkter, der stimulerer fantasien og kreativiteten og understøtter læringsprocessen.