365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Little Tikes gåbiler

De små vil ud at se verden - også før de kan gå. Med en Little Tikes-gåbil er der fart over feltet fra start, når dit barn suser afsted enten på stuegulvet eller i haven. Gå på opdagelse i BR’s udvalg af gåbiler, og find den rette lige her.

Er dit barn klar til at komme vidt omkring? 

Elsker dit barn, når der er fart over feltet? Gåbiler og -vogne udvikler dit barns motorik, når der kan drønes afsted ved hjælp af egen kraft.  Hos BR finder du et væld af fine gåbiler fra Little Tikes, som helt sikert vil bidrage med en masse sjov for dit barn. Med gåbilerne fra Little Tikes er der et væld af muligheder. Dit barn kan sætte sig til rette i en af de fine biler og skubbe sig afsted ved hjælp af fødderne, men der er også mulighed for at skubbe rundt med vognen, som er et perfekt redskab, når dit barn skal lære at gå.  

Find den helt rigtige gåbil fra Little Tikes 

Er dit barn til den klassiske gåbil med tag, som opfordrer til aktiv leg, fantasi og kreativitet, når hjulene ruller? Eller skal det være en mindre gåbil, hvor dit barn kan læne sig tilbage og blive skubbet ved hjælp af et håndtag, når trætheden melder sig? Flotte pangfarver og levende design vil helt sikkert fange dit barns interesse, og vi er sikre på, at der findes en variant, som falder i smag her hos BR. Når først dit barn har knækket koden til, hvordan fødderne skal bevæges for at komme fremad, er det bare med at holde på hat og briller.  

Så er der fart over feltet! 

Gåbilerne fra Little Tikes kan sagtens bruges indendørs, men de har også en vis størrelse, som gør, at det kan være en fordel at forbeholde dem udendørs leg. Der er ingen tvivl om, at der er lagt an til mange timers sjov og leg med gåbiler fra Little Tikes - måske det endda vil udgøre dit barns nye yndlingslegetøj? Tag et kig på vores udvalg fra det anerkendte mærke Little Tikes, og find den rette gåbil allerede i dag.