365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Stangtennis

Så snart sommeren står over Danmark, og temperaturen tillader timevis med bare tæer i haven, så er det også tid til at finde havespillene frem. Her på siden har vi samlet et udvalg af stangtennis. Et populært havespil, hvor alle kan være med! Find det rette til din have lige her.

Det perfekte spil for 2 

Bare tæer i græsplænen, en sol der står højt på himlen, en kold sodavand i skyggen på havebordet og et godt havespil - det bliver ikke bedre end det, gør det vel? Når det endelig er godt vejr i vores lille land, er det bare med at rykke alt det sjove udendørs og bruge vores tid på græsplænen frem for gamerstolen. Stangtennis har været et populært spil i årtier, og hos BR forstår vi godt hvorfor! Stangtennis er nemlig det perfekte spil for 2 personer, det er nemt at stille op, og børn kan begynde at øve sig med battet, allerede når de er omkring 3-4 år.

 

Sådan spiller du stangtennis 

Stangtennis kan sikre underholdningen i flere timer - særligt hvis I er flere og kan lave en turnering ud af det. Men har du styr på reglerne?  

  • Med dit spillesæt følger 2 bat, en line med tennisbolden og så en stang, som enten skal sættes i jorden eller fyldes med sand eller vand, så den kan stå på terrassen.  
  • Linen med tennisbolden sættes fast på stangen, hvor den kan dreje op eller ned.  
  • Start i midten, og stil jer på hver sin side. Så gælder det ellers bare om at være hurtig og nøjagtig, når du slår til bolden.  
  • Får du først bolden i top eller bund, har du vundet.  

 

Find holdbart stangtennis hos BR 

Strandtennis behøver altså ikke meget plads, og det er dermed også et oplagt valg, hvis du har en lille have, hvor der ikke er plads til kongespil og petanque, men du stadig gerne vil lave sjove aktiviteter i den. I stangtennis handler det ikke om at slå så hårdt, som du overhovedet kan - det kan nemlig ende med at ødelægge sættet. I stedet bør du øve dig i at være præcis, og slå med den kraft, som sender bolden den modsatte vej.