365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kongespil

Der er intet, der samler familien som et godt spil i haven. Med et kongespil er underholdningen sikret for både store og små. Hos BR er vi helt vilde med kongespil, så ryd græsplænen og se hvem der sigter og rammer bedst i sidste ende. Sæt spillet i gang!

Få styr på reglerne til kongespil

Mangler I en sjov aktivitet, der kan samle familie og venner til timevis af sjov og leg? Så er kongespil det perfekte valg. Dyst mod hinanden i det sjove havespil, hvor både små og store kan være med. Forstå reglerne for spillet lige her.

Populære mærker

Udforsk vores vikingespil og kubb

Gør dig klar til timevis af underholdning med et sjovt kongespil. Kongespil, også kendt under navne som vikingespil og kubb, har været et populært havespil i årtier - og hos BR forstår vi godt hvorfor! Dette klassiske udendørs spil er nemlig den perfekte måde at samle familien på en sjov og aktiv måde. De ukomplicerede regler gør, at alle - lige fra børnebørn til bedsteforældre - kan være med på løjerne. Måske det faktisk er familiens allermindste, der er allerbedst til at ramme plet?

Kongespil er et simpelt spil, som du kan medbringe overalt, hvad end der skal spilles i haven, på stranden eller i en nærliggende park. Der er intet bedre end et sjovt spil og en god konkurrence under åben himmel på en varm sommerdag. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I lader spillet udvikle sig.

 

Hvem bliver kongen af kongespil?

Uanset hvilket navn, man foretrækker til det populære havespil, så er spillets præmis det samme. Spillet består af følgende:

  • Konge: Den største træklods, som er centrum for spillet.
  • Riddere (eller kubb'er): Mindre træblokke, som står på hver sin side af spillefeltet.
  • Kastepinde: Træpinde, som bruges til at vælte de andre træstykker.
  • Markeringspæle: Bruges til at afmærke spillebanen. 

 

I al sin enkelhed går spillet ud på først at vælte modstanderens riddere og til sidst kongen med de medfølgende kastepinde. Den, der formår at vælte kongen til sidst, er spillets helt store vinder. Du kan læse meget mere om spillets regler i vores guide, som du finder her på siden.

 

Køb de populære kongespil hos BR! 

Grib chancen for at skabe uforglemmelige minder med et kongespil fra BR.dk. Uanset om du kalder det kongespil, vikingespil, kubb eller noget helt fjerde, er der mange timers sjov at hente i det populære udendørs spil.

Hvis du vælger et kongespil fra BR.dk, leveres det i en praktisk opbevaringspose, som gør det nemt at tage det med over til legekammeraten, i sommerhuset eller på campingturen. Leg i haven har altid været populært blandt børn, og med populære havespil som kongespil, stigegolf, stangtennis eller petanque er du godt dækket ind til en sommer fyldt med sjov udendørs leg! Lad kampen begynde allerede i dag!