365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kongespil

Der er intet, der samler familien som et godt spil i haven. Med et kongespil er underholdningen sikret for både store og små. Hos BR er vi helt vilde med kongespil, og derfor kan du købe dit spil hjem her. Ryd græsplænen og se, hvem der sigter og rammer bedst i sidste ende. Sæt spillet i gang!

Få styr på reglerne til kongespil

Mangler I en sjov aktivitet, der kan samle familie og venner til timevis af sjov og leg? Så er kongespil det perfekte valg. Dyst mod hinanden i det sjove havespil, hvor både små og store kan være med. Forstå reglerne for spillet lige her.

Populære mærker

Familietid med et familiespil 

Kongespil eller vikingespil har været et populært havespil i årtier - og hos BR forstår vi godt hvorfor! Det er et simpelt spil, som du kan medbringe overalt, hvad end samværet foregår i haven, på stranden eller i en nærliggende park. Der er intet bedre end et sjovt spil og en god konkurrence under åben himmel på en varm sommerdag. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I lader spillet udvikle sig. De ukomplicerede regler gør, at alle - lige fra børnebørn til bedsteforældre - kan være med på løjerne. Måske det er familiens allermindste, der er allerbedst til at ramme plet?  

 

Har du styr på reglerne? 

Når I skal spille kongespil, er det først og fremmest vigtigt at have styr på banens størrelse. Vi anbefaler en bane i målene 5 m x 6-8 m alt efter, om der er børn med i spillet eller ej. Når der er styr på banen, deler I jer op i 2 hold med maksimalt 6 spillere på hver. Hvis I er flere, kan I eventuelt lave det til en turnering. Kongen placeres i midten og bønderne fordeles på hver sin side af banen, og så gælder det ellers om at få væltet modstandernes bøndere først - men uden at vælte kongen i midten før til allersidst!  

 

Køb de populære kongespil hos BR! 

Kalder du det kongespil, vikingespil, kubb eller noget helt fjerde? Uanset hvilket navn du foretrækker, så er reglerne de samme! Kongespillet leveres i en praktisk opbevaringspose, som gør det nemt at medbringe til havefester eller en tur på stranden. Leg i haven har altid været populært blandt børnene! Men er du som forælder ikke så vild med tanken om at rutsje på rutsjebaner eller hoppe på trampoliner? Så er kongespil et sikkert hit for alle parter!