365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kroket

Kroket er et meget børne- og familievenligt havespil. Især er spillet populært i de lune sommermåneder, hvor hyggestunderne oftest foregår under åben himmel. Er det denne sommer, børnene skal prøve kroket og give dig kamp til stregen? Skyd hyggestunderne i gang på kroketbanen med kroketudstyr i hænderne fra BR.dk.

Lær reglerne til kroket

Kroket er et sjovt havespil for børn og voksne i alle aldre. Er du i tvivl om reglerne? Så hjælper BR dig godt på vej i denne guide til kroket regler, så I kan komme i gang med spillet.

Spil kroket i forskellige versioner

Kroket er kort fortalt et havespil, som består af nogle kroketkøller, kugler, buer og to målpinde. Vinderen af spillet er den person, som skyder sine kugler gennem alle buerne og hen til målpinden på kroket banen med færrest slag. 

Som tiden er gået, er spillet blevet udviklet i forskellige sjove versioner. I kan derfor blandt andet hygge jer med kroket i: 

  • Almindelige udgaver: Kroketspil er i disse udgaver kroket, som du kender dem: brug kroketkøller og kugler til at komme igennem banen med. 
  • Fodbold udgaver: Kroketspil er nytænkt og med et andet twist i disse udgaver. Her bliver kuglerne og kroketkøllerne byttet ud med fodbolde og dine egne fødder, som du skal sparke boldene gennem banen med – på færrest spark. 

 

Kroketspil – et populært havespil

Rundt om på kloden er kroket en professionel sportsgren. Får du ikke pulsen op på professionelt niveau, gør du det måske, når du spiller kroket i haven, på campingpladsen eller i sommerhuset. Havespillet kan spilles mange steder og er sjovt og underholdende for voksne og børn. 

Sværhedsgraden af spillet kan du nemt regulere, hvis der er mindre børn med. Er børnene ikke så store, kan du gøre kroketbanen mindre eller opstille buerne med kortere afstand imellem sig. Så er der garanti for smil hos både små og store familiemedlemmer – det skal jo helst være sjovt for alle. 

 

Skyd kroket i gang fra BR.dk

BR.dk er et rigtigt godt sted at kigge, når børnene skal lege i haven. Legetøj til udendørs brug og forskellige havespil er der et bredt udvalg af – se bare udgaverne af kroketspil. Spillet kan du købe i både almindelige og nytænkede udgaver, som voksne og børn kommer til at nyde sommeren igennem. Spil kroket sammen, eller lad børnene spille med kroketudstyret sammen med deres legekammerater. Skyd spillet i gang med kroket fra BR.dk.