365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kroket

Kroket er et meget børne- og familievenligt havespil. Især er spillet populært i de lune sommermåneder, hvor hyggestunderne oftest foregår under åben himmel. Er det denne sommer, børnene skal prøve kroket og give dig kamp til stregen? Skyd hyggestunderne i gang på kroketbanen med kroket spil fra BR.dk.

Lær reglerne til kroket

Kroket er et sjovt havespil for børn og voksne i alle aldre. Er du i tvivl om reglerne? Så hjælper BR dig godt på vej i denne guide til kroket regler, så I kan komme i gang med spillet.

Populære mærker

Kroket til lune sommerdage

Leder du efter det perfekte spil til sommerdagene i haven? På BR.dk har vi et bredt udvalg af kroket spil, der garanterer underholdning for hele familien. Uanset om du er til klassisk kroket, det mere moderne krolf eller den sjove variant fodbold kroket, finder du det her hos os.

Kroket er kort fortalt et havespil, som består af nogle kroketkøller, kugler, buer og to målpinde. Vinderen af spillet er den person, som skyder sine kugler gennem alle buerne og hen til målpinden på kroket banen med færrest slag. 

Kroket er derfor den perfekte aktivitet, når solen skinner, og haven indbyder til leg. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med familie og legekammerater, når der skal dystes om, hvem der først kommer i mål. Med et kroket spil er du derfor sikret mange timers underholdning og sjov.

 

Kroket spil i sjove udgaver

Som tiden er gået, er kroket blevet udviklet i forskellige sjove versioner. I kan derfor blandt andet hygge jer med kroket i disse udgaver: 

  • Klassisk kroket: Kroketspil er i disse udgaver kroket, som du kender dem. Brug kroketkøller og kugler til at komme igennem banen med. 
  • Fodbold kroket: Kroketspil er nytænkt og med et andet twist i disse udgaver. I fodbold kroket bliver kuglerne og kroketkøllerne byttet ud med fodbolde og dine egne fødder, som du skal sparke boldene gennem banen med – på færrest spark. 
  • Krolf: Krolf er en sjov blanding af kroket og golf. Udstyret ligner meget det, du bruger til kroket, men reglerne ligner mere dem fra golf, hvor det handler om at nå i mål med så få slag som muligt.

 

Kroket fås dermed i mange sjove versioner, og sværhedsgraden af spillet kan du nemt regulere, hvis der er mindre børn med. Er børnene ikke så store, kan du gøre kroketbanen mindre eller opstille buerne med kortere afstand imellem sig. Så er der garanti for smil hos både små og store familiemedlemmer – det skal jo helst være sjovt for alle. 

 

Skyd kroket i gang fra BR.dk

Kroket er det perfekte havespil at have med på farten - i parken, på campingpladsen eller i sommerhuset. Havespillet kan spilles mange steder og er sjovt og underholdende for voksne og børn. 

BR.dk er et rigtigt godt sted at kigge, når børnene skal lege i haven. Legetøj til udendørs brug og forskellige havespil er der et bredt udvalg af – udover kroket finder du også sjove kongespil, petanque, stigegolf og meget mere. Spillet kan du købe i både almindelige og anderledes udgaver, som voksne og børn kommer til at nyde sommeren igennem. Spil kroket sammen, eller lad børnene spille med kroketudstyret sammen med deres legekammerater. Skyd spillet i gang med kroket fra BR.dk.