365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Trampoliner til haven
Trampoliner til haven

Trampoliner

Det er fantastisk befriende at kunne hoppe på trampolin og mærke luften igennem håret. Hos BR finder du forskellige trampoliner til både store og små. Derudover har vi også samlet det rette trampolintilbehør, så du får den helt perfekte trampolinoplevelse. Find din trampolin og dit trampolintilbehør her.

Populære mærker

Tips til at vælge den rigtige trampolin

Forskellen på inground og onground trampoliner

Bliv klogere på onground trampoliner

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om trampoliner

Trampoliner – perfekt til den aktive familie

Langt de fleste børn kunne godt tænke sig en trampolin i haven, de kan hoppe rundt og lave seje tricks på sammen med vennerne. Ligesom når man svinger sig højt op i luften på en gynge, giver det nemlig en kildrende fornemmelse i maven at lege på trampolin.

Med en trampolin får børnene masser af frisk luft, og der er i dén grad mulighed for at være aktiv og få pulsen op. Samtidig giver en trampolin masser af grin og sjove stunder, og for familier med aktive børn er trampolinen derfor et hit hele året rundt. Dog kan de voksne også få glæde af en trampolin, hvor de kan lade deres indre barn slå sig løs og deltage i den sjove trampolinleg.

Dét får du, når du anskaffer en trampolin

  • Mange timers sjov underholdning, der får pulsen op
  • En intensiv, men skånsom træning af muskler og ben
  • Styrker barnets balanceevne, koordination og motorik

 

Der er derfor en lang række gode grunde til at anskaffe en trampolin til haven fra BR.dk. Ikke nok med at børnene får masser af motion, så får de også trænet lattermusklerne.

I vores sortiment finder du alt fra helt små børnetrampoliner til de store trampoliner. Fordelen ved en lille trampolin er, at I nemt får plads til den – ude som inde – og at den er nem at flytte. Fordelen ved en stor trampolin er, at der kan være flere, der hopper samtidig, og der er mere plads til avancerede spring og sjove trampolinlege. Børnene kan derfor invitere vennerne over til mange timers sjov og leg på trampolinen.

Værd at vide, når du skal finde den rette trampolin

Både inde og ude er trampoliner et hit hos aktive børn. Når du skal vælge den rigtige trampolin til jeres behov, så tjek rådene herunder.

  • Lille eller stor model: Til de mindste er en mini-trampolin til indendørs brug et rigtig godt valg. Men så snart der kommer lidt mere vægt på børnene, er det en god idé at vælge en større model til haven.
  • På ben eller nedgravet: Blandt trampolinerne til haven kan du vælge mellem modeller på ben og modeller til nedgravning. De nedgravede er praktiske til jer, der ønsker at bruge den i mange år og ikke vil pakke den ned om vinteren. Desuden er risikoen for fald fra trampolinen væsentlig mindre med en nedgravningstrampolin, da trampolinen allerede er i samme højde som græsplænen. Til gengæld er modellerne på ben flytbare og kan pakkes ned om nødvendigt, så den bliver beskyttet mod vind og vejr.
  • Firkantet eller rund facon: En firkantet trampolin kan være med til at give et stærkere spring, mens en rund trampolin er nemmere at placere i haven og samtidig er mere sikker.

 

På BR.dk finder du både trampoliner og trampolin tilbehør, så du kan finde en ny måde at være aktiv med børnene på. Hop ud i det, og bestil allerede i dag!