365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Trampoliner til haven
Trampoliner til haven
Trampoliner

Det er fantastisk befriende at kunne hoppe på trampolin og mærke luften igennem håret. Hos BR finder du forskellige trampoliner til både store og små. Derudover har vi også samlet det rette trampolintilbehør, så du får den helt perfekte trampolinoplevelse. Find din trampolin og dit trampolintilbehør her.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om trampoliner

Trampoliner – perfekt til den aktive familie

Det er skønt med både sandkasse til sandkager og gyngestativ, der giver kildrende fornemmelse i maven. Men med en trampolin er der virkelig mulighed for at være aktiv og få gang i både puls og lattermuskler. For familier med aktive børn er trampolinen et hit hele året rundt.

Dét får du, når du anskaffer en trampolin

  • Mange timers sjov underholdning, der får pulsen op
  • En intensiv, men skånsom træning af muskler og ben
  • Styrker barnets balanceevne, koordination og motorik

I vores sortiment finder du både mini-trampoliner og store trampoliner. Fordelen ved en lille trampolin er, at I nemt får plads til den – ude som inde – og at den er nem at flytte. Fordelen ved en stor trampolin er, at der kan være flere, der hopper samtidig, og der er mere plads til avancerede spring.

Værd at vide, når du skal finde den rette trampolin

Både inde og ude er trampoliner et hit hos aktive børn. Når du skal vælge den rigtige trampolin til jeres behov, så tjek rådene herunder.

  • Lille eller stor model: Til de mindste er en mini-trampolin til indendørs brug et rigtig godt valg. Men så snart der kommer lidt mere vægt på børnene, er det en god idé at vælge en større model til haven.
  • På ben eller nedgravet: Blandt trampolinerne til haven kan du vælge mellem modeller på ben og modeller til nedgravning. De nedgravede er praktiske til jer, der ønsker at bruge den i mange år og ikke vil pakke den ned om vinteren. Hvorimod modellerne på ben er flytbare og kan pakkes ned om nødvendigt.

Hos BR, finder du både trampoliner og tilbehør, så du kan finde en ny måde at være aktiv med børnene på. Hop ud i det, og bestil allerede i dag!