365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Overtræk til trampolin

Har I købt en trampolin? Så skal den gerne holde i mange år. Her er et overtræk et godt køb, som beskytter trampolinen mod vind og vejr, når den ikke er i brug. Havetrampolinerne er bygget til at stå udendørs, men det danske vind og vejr kan være hårdt og med tiden slide på trampolinens stand. Derfor har vi hos BR samlet et udvalg af overtræk. Du skal blot vælge den størrelse, der passer til din trampolin nedenfor.

Pas på trampolinen med et overtræk 

En havetrampolin er en sikker vej til gode oplevelser, sjove lege og aktivitet for hele familien. Men ikke nok med, at en havetrampolin udsættes for leg, hop og spring, så er den også udenfor i alt slags vejr – og det sætter sine spor.  

Med et overtræk kan du dække trampolinen til i de kolde måneder, hvor den ikke er i brug, eller hvis vejrudsigten viser uvejr i weekenden. På den måde passer du godt på trampolinen, når børnene ikke får glæde af den, så de i sidste ende kan få glæde af den endnu længere! 

Dæk trampolin til i de kolde måneder 

Slip for blade, skidt og snavs fra de omkringliggende træer og undgå, at trampolindugen mørnes af høj sol, kraftig regn, og hvad det danske vejr ellers kan byde på. Med et dækken bevarer du både din trampolins levetid, imens du holder den pæn ved at beskytte mod nedbør.  

Hos BR kan du få styr på alt tilbehøret, som gør livet med en trampolin endnu mere begivenhedsrigt. Med et overtræk holder du trampolindugen sikker, men ved at tilføje andet trampolin tilbehør, optimerer du også sikkerheden, når børnene er i fuld gang med at hoppe.  

Se vores udvalg af overtræk her 

Her på siden har vi overtræk til trampoliner fra kendte mærker. Uanset om du har en rund eller firkantet trampolin, eller hvilken størrelse der står i din have, så er der god chance for, at du kan finde det helt rigtige dækken lige her.  

Send dine børn trygt afsted på trampolinen ved at vedligeholde med det helt rette udstyr. Tilslut dig børnene på trampolinen eller nyd synet af flagrende hår, store smil samt arme og ben i fuld bevægelse. Gå på opdagelse her på siden og få styr på overtrækket allerede i dag – så er der mange gode timer på trampolinen i vente.