365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Havetrampoliner

Ønsker du, at dine børn opholder sig mere ude i haven? Så skal de da have en havetrampolin. Her på siden har vi samlet alle vores havetrampoliner, og vores store udvalg gør, at du helt sikkert kan finde den trampolin, der passer bedst til jeres have og jeres familie.

Få den bedste hoppeoplevelse

Tilbehør til trampolin
Populære mærker

Tips til at vælge den rigtige trampolin

Forskellen på inground og onground trampoliner

Bliv klogere på onground trampoliner

Find din trampolin til haven

Den er underholdende, den giver et sus i maven og den kan beskæftige dine børn med leg og aktivitet i mange timer. Det er selvfølgelig trampolinen, vi snakker om!

Trampolinen bliver hurtigt yndlingsredskabet i haven både for børnene alene, men også når der er legekammerater på besøg. Det er også en effektiv motionsform for dig som forælder, hvis du stadig besidder en barnlig sjæl - og dine børn vil helt sikkert elske, at du har lyst til at lege med.

Vores udvalg omfatter havetrampoliner i forskellige størrelser og former, og det er vigtigt at I klargør jeres behov, inden I vælger trampolinen. På den måde er I sikre på, at få den helt rigtige trampolin med hjem.

 

Udendørs underholdning med en havetrampolin

Måske har dit barn haft en børnetrampolin i stuen, som er flittigt benyttet - og nu er det tid til en opgradering.

En havetrampolin kan skabe glæde sæson efter sæson, og kun fantasien sætter grænser for de lege, som trampolinen kan være rekvisit i. Børnene vil helt sikkert ønske sig en trampolin så stor som muligt, men her er der ingen tvivl om, at størrelsen på haven skal kunne rumme det nye legeredskab.

 

Husk sikkerheden på havetrampolinen

Vi har alt det tilbehør, som du skal bruge, når trampolinen skal monteres i haven. Lige fra diverse trampolinspil til udstyr som sikkerhedsnet og kantpuder. Sikkerheden er alfa omega, når børnene skal hoppe på trampolin, og hvis du også sidder og bekymrer dig lidt om, hvorvidt dine børn kan ryge ud over kanten, så er et sikkerhedsnet løsningen på den bekymring!

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find den trampolin, der passer bedst hjemme hos jer, hvad end den skal være firkantet, rund eller nedgravet. Vi sørger for en sikker levering med fragtmand til din adresse!