365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Extreme trampoliner

Alle børn elsker at hoppe, og de vil helt sikkert elske at komme i haven, hvis der står en Extreme-trampolin. Hos BR har vi samlet vores udvalg af havetrampoliner samt tilbehør her på siden. Tag et kig nedenfor, og find ud af, om jeres trampolin skal være rund eller firkantet.

Få kendskab til Extreme trampolin serierne

Sådan samler du en trampolin step by step

Sjov og leg med Extreme-havetrampolin

Det er sommer og solen skinner. Tiden skal selvfølgelig tilbringes udendørs, men der er nødt til at være nok at give sig til for at holde børnene beskæftiget. En trampolin kan både bruges til at hoppe, øve sig i tricks, og den er en fremragende rekvisit til en lang række lege. Når børnene er trætte, er trampolinen heldigvis også blød og behagelig, så man kan smide sig på den og nyde solen.

Kun fantasien sætter grænser, og med en Extreme-trampolin får du både høj kvalitet og god bounce. Så kan børnene hoppe højt med vind i håret og sus i maven.

Husk sikkerheden, når der hoppes

Lige så sjovt, som det kan være at hoppe løs, lige så galt kan det gå, hvis sikkerheden ikke er i orden. Derfor er det vigtigt at have optimeret sikkerheden fra start, og du kan heldigvis få fat i det hele her hos BR.

Vi har samlet alt udstyr, som du skal bruge for at gøre trampolinen klar til børnene. Start med en stige, så børnene nemt kan komme af og på den høje trampolin. Et sikkerhedsnet er også en god idé, så du kan læne dig tilbage på terrassen uden at bekymre dig om, at dit barn ryger ud over kanten. Vi har også kantpuder, som skjuler fjedrene, så de små fødder altid lander blødt.

Find din Extreme-trampolin på BR.dk

Købet af en Extreme-trampolin er købet af havens mest populære område, og der er lagt op til mange glade og underholdende timer for både og børn og voksne. Lyder det som noget for din familie? Så gå på opdagelse i vores udvalg af Extreme-trampoliner, og vælg den, der passer allerbedst i jeres have og til jeres familie.