365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sikkerhedsnet til trampolin

Dit barn kan miste kontrollen i et hop, og så kan det være svært at sikre sig, hvor man lander. Alt dette kan I undgå med et sikkerhedsnet, som sørger for at børnene ikke lander på græsplænen. Ønsker I at hoppe helt uden bekymringer? Så se udvalget af sikkerhedsnet nedenfor.

Sådan kan børnene hoppe sikkert på trampolin

Det er vigtigt, at der er styr på sikkerheden - særligt når børnene skal hoppe på trampolin. Der er meget sjov og underholdning forbundet med at hoppe på trampolin, og når børnene har det sjovt, er det med garanti ikke sikkerheden og forsigtigheden, der er i fokus. Derfor skal der selvfølgelig være styr på dette i forvejen.

  • Hop ikke for mange ad gangen. Det optimale vil nok være, at et barn kun hopper én ad gangen, men vi forstår godt, at det er sjovere med flere. Hvis I hopper flere, er det vigtigt, at børnene er nogenlunde samme størrelse.
  • Sikkerhedsnettet er vigtigt. Den største bekymring kan være, at dit barn ryger ud over kanten. Det kan nemt undgås med et sikkerhedsnet, uden at dit barn behøver at tage nærmere hensyn til det.
  • Hold opsyn, når der laves tricks. Mange børn får lyst til at udfordre sig selv med nye tricks, men det kan nemt gå galt - særligt hvis der er flere på trampolinen. Som forælder er det en god idé at sætte rammer for, hvornår der må laves tricks, og hvornår der blot skal hoppes.

 

Vælg det rette sikkerhedsnet

Når du har besluttet dig for at købe et sikkerhedsnet, skal du først og fremmest have styr på, hvilket net der passer til din trampolin. På BR.dk har vi et stort udvalg, og her kan der både være forskel på størrelsen og formen. Vi har sørget for at informere om, hvilke net der passer til hvilke trampoliner, så du nemt kan matche det med den, du har i haven.

 

Find tilbehøret til trampolinen på BR.dk

På BR.dk finder du alt det trampolin tilbehør, som du har brug for til trampolinen. Når du har fundet alt, hvad du skal bruge, sørger vi for at sende dine varer til adressen.