365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Salta trampoliner

Det er ikke kun børn, der får glæde af en Salta trampolin i haven. Voksne kan også fristes af chancen for en hoppetur, når den byder sig. Kilden i maven og susen for ørerne bliver du aldrig for gammel til. Se udvalget af trampoliner fra Salsa herunder.

Salta trampolin – hop højt og sikkert

Hos BR finder du ikke bare trampoliner i både klassisk, rund form eller populær firkantet, du finder også alt det tilbehør, der skal bruges for at gøre hoppeturen sikker og sjov for både børn og voksne i alle aldre. Hvad end din trampolin skal graves ned eller stå på ben, så er et net en god idé, for at forhindre de vildeste kænguruer eller græshopper i at ende på græsset.

Derfor skal du vælge en trampolin fra Salta

  • Trampolinerne lægger op til mange timers sjov på tværs af alder
  • De findes i mange forskellige former og størrelser og med tilbehør
  • Du kan altid købe nye dele, hvis de gamle bliver slidt op eller går itu

Langt de fleste danske haver har en trampolin i dag – og med rigtig god grund, for der er virkelig mange gode timer at hente, når der hoppes, slås kolbøtter eller leges fangeleg. Det er både sjovt og sundt for hele familien at få pulsen op ved at hoppe og lege på trampolinen.

Find den rette Salta trampolin

Skal der hoppes i haven, så er en Salta trampolin det sikre valg. Alt efter, hvem, der skal hoppe, og hvad der er muligt i haven, finder du altid noget, der passer til jeres ønsker og behov hos os.

  • Trampolin med ben: Med en model, der står på græsset, får du alt det sjove og muligheden for at pakke den væk, når det er relevant. Vælg mellem både runde og firkantede modeller med ben.
  • Trampolin til nedgravning: Har du muligheden for at grave din trampolin ned i haven, så giver det lettere adgang for de mindste, der kan tumle på det bløde underlag hele året.

Se udvalget af Salta trampoliner herover, og bestil din allerede i dag!