365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Firkantede trampoliner fra Salta

Suset i maven og vinden i håret, når du hopper på trampolin, er en lykkefølelse for både børn og barnlige sjæle. Her på siden har vi samlet vores udvalg af firkantede trampoliner fra Salta, som er et sikkert valg, når der skal hoppes i haven. Tag et kig på siden, og find den rette trampolin for jeres familie.

Find din indre springgymnast 

De runde trampoliner vandt hurtigt indpas i haverne hos børnefamilierne i Danmarks parcelhuskvarterer, men har du nogensinde overvejet om havetrampolinen bør være firkantet? De firkantede trampoliner er nemlig det helt rigtige valg, hvis der gemmer sig en indre springgymnast i et af dine børn.   

Derfor skal du vælge en firkantet Salta-trampolin 

Der er mange grunde til, hvorfor en firkantet trampolin er et godt valg. Det handler alt sammen om, hvad jeres behov er, og hvordan jeres have er konstrueret. Vi har samlet alle fordelene her: 

  • Som en lille springgymnast giver den firkantede trampolin et stærkere spring, som er optimalt, hvis du skal øve seje tricks. Det er oftest også firkantede trampoliner, de har, hvis du dyrker springgymnastik som sportsgren.  

  • Hvis du har en lang og smal have, kan en firkantet trampolin være et mere harmonerende valg.  

  • En rund trampolin er en god start for børnene, men den firkantede trampolin er det rette valg, hvis dit barn er lettere øvet og ikke synes, at mulighederne er lige så gode på en rund trampolin mere.  

  • Når du vælger en trampolin fra Salta, kan du altid købe tilbehør, hvis nogle dele bliver beskadiget eller slidt.  

Vælg din trampolin i vores store udvalg 

Når du vælger en firkantet Salta-trampolin, kan du være sikker på at få en trampolin til haven af høj kvalitet. Alt efter, hvem, der skal hoppe, og hvad der er muligt i haven, finder du altid noget, der passer til jeres ønsker og behov hos os. 

  • Firkantet trampolin med ben: Med en model, der står på græsset, får du alt det sjove og samtidig muligheden for at pakke den væk, når det er relevant.  

  • Firkantet trampolin til nedgravning: Har du muligheden for at grave din trampolin ned i haven, så giver det lettere adgang for de mindste, der kan tumle på det bløde underlag hele året.