365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Runde trampoliner

En trampolin har efterhånden været et populært redskab i haven i mange år - og det forstår vi godt hos BR. Her er god mulighed for en aktivitet, der både er sjov og giver god motion til børnene, og derfor har vi samlet et godt udvalg af runde trampoliner her på siden.

Få den bedste hoppeoplevelse

Tilbehør til trampolin
Populære mærker

Tips til at vælge den rigtige trampolin

Forskellen på inground og onground trampoliner

Mange timers sjov på en rund trampolin

En rund trampolin er en klassisk form, som du efterhånden finder i mange danske haver. Hos BR har vi et godt bud på, hvorfor den runde trampolin er så populært et legeredskab. Vi tror nemlig, at en trampolin er en af de ting, der kan fastholde børnenes opmærksomhed og underholde dem i længst tid.

På en trampolin kan der hoppes højt, øves på nye tricks, og hvis I er flere børn, er der en bred vifte af lege. Kun fantasien sætter grænser!

 

Skab glæde hos børnene

Vi er helt sikre på, at dine børn ønsker sig en trampolin, hvis de ikke allerede er så heldige at have en. Trampolinen kan både skabe glæde hos børn og forældre, som også kan deltage i legen på trampolinen.

Trampoliner findes i mange former, men den runde har mange fordele, når den skal bruges i en almindelig parcelhushave. En firkantet trampolin giver oftest mulighed for mere bounce, men den runde trampolin er forholdsvis budgetvenlig og samtidig mere sikker. På den måde er den altså et godt valg, hvis dine børn blot skal bruge den til sjov og leg.

Det kan være en god idé at skærpe sikkerheden, især hvis dine børn er små og ikke er helt sikre på trampolinen endnu. Det kan du eksempelvis gøre med et sikkerhedsnet, som sikrer, at dine børn ikke falder ned ad trampolinen på trods af, at der leges, hoppes og udføres tricks.

 

Køb din runde trampolin på BR.dk

Vi er sikre på, at købet af en trampolin vil skabe stor glæde hos børnene hjemme hos dig! Og findes der noget bedre end at sidde på terrassen og slappe af, imens man kan nyde synet af ens børn, der griner og leger?

På BR.dk kan du nemt finde den helt rette trampolin! Udforsk udvalget, og vælg den form og størrelse, der passer allerbedst i jeres have.