365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trampolinduge

Boing! Boing! Boing! Boing! Er der noget bedre end at hoppe højt og længe på en trampolin? Spørger du hoppeglade børn, kender du sikkert godt svaret på forhånd. Vil du derfor gerne sørge for massevis af spring og ikke mindst sjov i haven, hopper børnene sikkert videre med en ny trampolindug – hop rundt blandt modellerne på BR.dk.

Kom i hopla på trampolindugen

Rundt om i de danske haver er trampoliner altid en sikker vinder til børnenes udendørsleg. Og når trampolinen er dét, kan det ikke undgås, at dugen til trampolinen med tiden bliver slidt eller ødelagt. De mange hop og legen på trampolinen kan være nogle af årsagerne til det. 

Saltoer, flikflak og vejrmøller. Ja, vil du gerne sikre, at børnene igen kan komme i gang med at lave dem, behøver du ikke nødvendigvis købe en ny trampolin. På mange trampoliner kan du nemlig selv nemt udskifte måtten, hvis den trænger til dét. 

 

Gå ikke på kompromis med dugen

Inden for trampolinverdenen er der forskellige mærker og modeller. Når du skal have pengepungen frem til en ny springdug eller måtte til trampolinen, er det vigtigt, at den matcher med din nuværende trampolinmodel. Dette er for at give den bedste og sikreste oplevelse. 

Andre sikre oplevelser kan du også få med andet tilbehør som eksempelvis sikkerhedsnet og kantpuder. Er der mindre børn i familien, er det en god løsning at have et sikkerhedsnet til trampolinen, som også de større, hoppeglade børn får glæde af. 

Kantpuder er også både praktiske og sikre at have rundt om trampolinens kant. Puderne sørger for, at børnene ikke får fødderne i klemme mellem fjedrene, når de hopper – plus kantpuderne skjuler fjedrene, så de ikke er synlige.

 

Find din måtte til trampolinen her

På BR.dk finder du alt det trampolin tilbehør, som gør, at børnene kan hoppe, hygge sig og lege sikkert på trampolinen. Står du over for at udskifte trampolindugen, er der både runde og firkantede duge, som du kan vælge imellem. Dugene passer til forskellige modeller, så kig lige en ekstra gang efter, inden du bestiller. Vil du gerne sørge for massevis af havesjov? Hop rundt blandt vores modeller på BR.dk, og find din nye måtte til trampolinen.