365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Kantpuder til trampolin

Når børnene skal ud at hoppe, skal der være styr på sikkerheden. Med en kantpude lægges der en blød polstring over fjedrene, så børnene ikke kan ramme dem, når der hoppes. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af kantpuder nedenfor, så du kan finde den, der passer til din trampolin. 

Hvorfor er en kantpude til trampolin nødvendig?

På en trampolin uden kantpude, kan man tydeligt se de hårde fjedrer, som holder trampolindugen fast og sørger for, at børnene kan hoppe lige så højt, som de ønsker. Ikke nok med, at de synlige fjedre ikke er et kønt syn, så kan det også gøre rigtig ondt, hvis en af de små børnefødder kommer i klemme.

Alt dette kan undgås med en kantpude, og du finder dem her hos BR. Alt, du skal gøre, er:

  1. Find målebåndet frem og mål diameteren på din trampolin eller længde og bredde, hvis trampolinen er firkantet.
  2. Når du har styr på målene, kan du nemt vælge en passende kantpude her hos BR.
  3. Når du har modtaget kantpuden, er den nem at montere på det yderste stykke af trampolinen.
  4. Husk altid at skifte kantpude og trampolindug, når det er blevet for slidt.

 

Send børnene på trampolinen uden bekymringer

Uanset om det er med forældre, søskende eller legekammerater, så synes børnene helt sikkert, at det er sjovere, når I er flere på trampolinen. Med flere hoppende kan alle ikke søge ind mod midten, og her er kantpuden ekstra vigtig.

Hvis du vil optimere sikkerheden yderligere, er et sikkerhedsnet også en tilføjelse, der giver forældrene ro i maven. Når du alligevel er godt i gang, kan du også optimere med en stige til trampolinen og et overtræk, så det er nemt at passe på trampolinens stand.

Find din kantpude til trampolinen her

På BR.dk finder du alt, hvad du skal bruge, så børnene kan give den gas på trampolinen under de bedste forhold. Køb det hele på en gang, så I ikke skal vente for længe med at komme i gang! Vi sørger for at levere varerne til din adresse.