365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Stige til trampolin

Har I en trampolin i haven, som står over jorden? Så er en stige essentiel. Med en stige kan alle - børn såvel som voksne - komme sikkert op og ned af trampolinen. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af stiger til trampolinen, og du kan finde den helt rigtige til jeres havetrampolin.

Kom sikkert op med en trampolin stige

Der findes nedgravede trampoliner og der findes trampoliner, som står over jorden. Har du valgt den sidste løsning? Så er en stige næsten obligatorisk. De fleste større børn kan godt møve sig op på trampolinen, men det er hverken optimalt eller behageligt. Med en stige kan alle aldre komme sikkert af og på trampolinen, så oplevelsen bliver både sikrere og sjovere.

  • En stige til trampolin er nem at montere.
  • Stigerne fås i forskellige størrelser, så du er sikker på at få en, der passer.
  • En stige vil gøre oplevelsen mere sikker, og alle børnene kan være med.

Det skaber ofte stor glæde, når der skal ud og hoppes på trampolin. Så meget glæde, at det nogle gange kan gå lidt hurtigt at komme op og ned for børnene. Med en stige er der kun én vej, og dermed er det et godt hjælpemiddel.

 

Vælg den rette stige til trampolin

Men hvordan vælger du den rette stige til trampolinen? Stigerne ligner hinanden, og det kan måske være svært at adskille dem, men det er faktisk rimelig nemt at vælge den rigtige stige. Du skal blot kende diameteren på din runde trampolin eller længde og bredde, hvis du har en firkantet trampolin.

Vi har sørget for, at du kan læse om, hvilken størrelse vores forskellige stiger passer til, så du nemt og enkelt kan finde den rette stige. Hvis der er flere, der passer til din trampolin, kan du vælge den farve eller det udseende, som passer bedst til dit setup i haven.

 

Find dit trampolinudstyr på BR.dk

Vi har det trampolin tilbehør, som du skal bruge, når trampolinen skal monteres i haven. Måske ønsker du at øge sikkerheden med et sikkerhedsnet? Eller en blød kantpude, så børnene har de bedste forudsætninger for at lande blødt? BR.dk giver dig muligheden for at handle det hele samme sted, og vi sørger for levering til din adresse.