365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Firkantet trampolin

De fleste børn nyder at hoppe på trampolin med vinden i håret og mærke suset i maven, når fødderne er på vej mod næste hop. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af firkantede trampoliner, som giver et særligt godt bounce, så der er rig mulighed for gode hop.

Få den bedste hoppeoplevelse

Tilbehør til trampolin
Populære mærker

Tips til at vælge den rigtige trampolin

Forskellen på inground og onground trampoliner

Drømmen om at blive springgymnast

Du har helt sikkert set de runde trampoliner stå rundt omkring i haverne, men en firkantet trampolin kan sagtens være det rette match for dine børn. Måske er der en lille springgymnast gemt i dit barn?

I det tilfælde er en firkantet trampolin et godt valg, da den giver et stærkere spring, som helt sikkert er fordelagtigt, når der skal øves tricks. Hvis dit barn går til springgymnastik, kan den firkantede trampolin nemlig sagtens bruges til at forbedre teknikkerne og afprøve de nye tricks, så der ikke er nogen grund til at vente helt indtil næste gymnastiktime.

 

Alt udstyr til din rektangulære trampolin

Der skal være styr på sikkerheden, når børnene hopper på trampolin - særligt hvis dit barn har en lille springgymnast gemt i sig. På BR.dk har vi alt tilbehør, som du skal bruge for at sørge for dette. Hvis du ikke vælger at grave trampolinen ned, kan det være nødvendigt med en stige til trampolinen, så børnene let kan komme af og på.

Derudover kan det også være en god idé med et sikkerhedsnet, så du ikke behøver at sidde med nerverne udenpå tøjet, imens dit barn øver sig i de nyeste tricks fra sidste springtræning.

 

Udvalg af firkantede trampoliner på BR.dk

Skal dine børn have god mulighed for at tage trampolinhop til et nyt niveau? Så er en firkantet trampolin helt sikkert det rette sted at lede. Hvis du har en søn eller datter med talent inden for springgymnastikken, vil vi næsten garantere, at du bliver populær, når du kan fortælle, at I skal have en firkantet trampolin i haven, ligesom de professionelle benytter til stævner og konkurrencer.

På BR.dk står vi klar til at hjælpe dig! Udforsk det store udvalg her på siden, og vælg den trampolin, der passer allerbedst til jeres have og jeres familie.