365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trampoliner til nedgravning

Alle børn vil elske friheden, når der hoppes på trampolin, vinden blæser i håret, og tyngdekraften giver et sus i maven. Hos BR har vi et stort udvalg af inground trampoliner, så hvis du er på jagt efter en trampolin til nedgravning, er du kommet til det rette sted.

Få den bedste hoppeoplevelse

Tilbehør til trampolin
Populære mærker

Bliv klogere på nedgravede trampoliner

FAQ - ofte stillede spørgsmål om nedgravede trampoliner

Hvorfor skal du vælge en nedgravet trampolin?

Der skal som bekendt være luft under en trampolin, så dine børn ikke rammer jorden, når de hopper. Derfor er de fleste trampoliner også monteret på ben, hvor de mindste skal kravle op ad en lille stige for at komme op.

En af de klare fordele ved en nedgravet trampolin er dermed den forhøjede sikkerhed. Når trampolinen er nedgravet i jorden, kan dine børn ikke falde ned af trampolinen og slå sig på samme måde som ved en traditionel trampolin - hverken når de er i gang med at hoppe, eller når de er på vej på og af trampolinen. Samtidig er en nedgravet trampolin også langt mere stabil end en trampolin på ben, da den er fastgjort i jorden.

Mange foretrækker også en nedgravet trampolin for æstetikkens skyld. Den er nemlig ikke lige så synlig i haven, som en forhøjet trampolin er. Så hvis du går meget op i havens udseende, er denne type trampolin det helt rigtige valg! Ønsker du en rund eller firkantet trampolin til haven, finder du også det i vores sortiment af nedgravede trampoliner.

 

Installering af en nedgravet trampolin

De fleste trampoliner kan graves ned, hvis det er det, du ønsker. Det er dog smart at vælge en variant, der er designet specifikt til det formål, så du får det bedste resultat - og det finder du her hos BR! Du får her nogle tips til, hvad du kan gøre, når din trampolin skal nedgraves:

  • Det er en god idé at samle rammen på trampolinen som det første. På den måde ved du præcis, hvilken form du skal grave efter.
  • Start med at skære ringen, så du kan tage udgangspunkt i den linje.
  • Sørg for at grave hullet dybt nok.

 

Samtidig er det også vigtigt at have sikkerhedsforanstaltningerne i orden ved at sikre, at der ikke er nogen forhindringer i nærheden af trampolinen samt at trampolinen er omkranset af et sikkerhedsnet for alle tilfældes skyld. Du kan læse meget mere i vores guide til nedgravning af trampoliner lige her på BR.dk.

 

Find trampoliner til nedgravning på BR.dk

Med en nedgravet trampolin kan du læne dig tilbage i stolen på terrassen, imens børnene leger, griner og hopper højt. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine børn falder ud over kanten, og det er altså en kæmpe fordel for dig som forælder.

På BR.dk har vi sørget for et godt udvalg af trampoliner i god kvalitet, som du kan gå på opdagelse i. Husk at have dine egne og børnenes behov for øje samt størrelsen af haven, som også har stor betydning for, hvilken trampolin der vil være perfekt for jeres familie. Find jeres nye nedgravede trampolin på BR.dk og begynd hoppeeventyret allerede i dag!