365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trampoliner til nedgravning

Alle børn vil elske friheden, når der hoppes på trampolin, vinden blæser i håret og tyngdekraften giver et sus i maven. Hos BR har vi et stort udvalg af trampoliner, og hvis du er på jagt efter en trampolin til nedgravning, så er du kommet til det rette sted.

Bliv klogere på nedgravet trampoliner

FAQ - ofte stillede spørgsmål om nedgravede trampoliner

Hvorfor skal du vælge en nedgravet trampolin?

Der skal som bekendt være luft under en trampolin, så dine børn ikke rammer jorden, når de hopper. Derfor er de fleste trampoliner også monteret på ben, hvor de mindste skal kravle op ad en lille stige for at komme op.

Dermed får du altså en forhøjet sikkerhed, hvis du vælger en nedgravet trampolin, da dine børn ikke kan falde ned og slå sig på samme måde - hverken når de er i gang med at hoppe, eller når de er på vej på og af trampolinen.

Mange foretrækker også en nedgravet trampolin for æstetikkens skyld. Den er nemlig ikke lige så synlig i haven, som en forhøjet trampolin er. Så hvis du går meget op i havens udseende, er denne trampolin det helt rigtige valg! Ønsker du en trampolin der er rund eller firkantet trampolin, finder du også det i vores sortiment.

Installering af en nedgravet trampolin

De fleste trampoliner kan graves ned, hvis det er det, du ønsker. Det er dog smart at vælge en variant, der er designet til det, så du får det bedste resultat - og det finder du her hos BR! Du får her nogle tips til, hvad du kan gøre, når din trampolin skal nedgraves:

  • Det er en god idé at samle rammen på trampolinen som det første. På den måde ved du præcis, hvilken form du skal grave efter.
  • Start med at skære ringen, så du kan tage udgangspunkt i den linje.
  • Sørg for at grave hullet dybt nok.

 

Find trampoliner til nedgravning på BR.dk

Med en nedgravet trampolin, kan du læne dig tilbage i stolen på terrassen, imens børnene leger, griner og hopper højt. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine børn falder ud over kanten, og det er altså en kæmpe fordel for dig som forælder.

På BR.dk har vi sørget for et godt udvalg af trampoliner i god kvalitet, som du kan gå på opdagelse i. Husk at have dine egne og børnenes behov for øje samt størrelsen af haven, som også har stor betydning for, hvilken trampolin der vil være perfekt for jeres familie.