365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnetrampoliner

Så snart dit barn er blevet nogenlunde sikker på de små ben, er der ingen tvivl om, at en minitrampolin vil skabe stor glæde. Hos BR har vi samlet et udvalg af minitrampoliner, som er perfekte til, når børnene er små. Så er der lagt op til mange timers sjov og leg!

Populære mærker

Giv dit barn en trampolin i en tidlig alder

Der findes næsten intet bedre end at se sit barn grine og have det sjovt. En trampolin er genvejen til det syn! Hos BR har vi samlet et udvalg her på siden, som både omfatter minitrampoliner til de helt små, der sagtens kan placeres på børneværelset, men også trampoliner til de lidt større, som kan stå i haven.

Med minitrampolinerne her på BR.dk får du en hurtig montering, så børnene ikke skal vente for længe på at komme i gang med den nye sjove aktivitet. Vi har også alt trampolintilbehør her på BR.dk, så du nemt og enkelt kan købe det hele samlet.

 

Mange timers sjov med en minitrampolin til børn

En børnetrampolin er oftest den første trampolin, som du introducerer for dit barn. Derfor skal børnene også lige lære at hoppe rundt, før det bliver rigtig sjovt. Sikkerheden er selvfølgelig essentiel i det tilfælde, men vi har alt, hvad du skal bruge her på BR.dk.

De tiltag, som du kan lave for at øge sikkerheden, er blandt andet en kantpude, som sikrer, at børnene lander blødt, selv hvis de skulle ramme forkert. Derudover kan du også få et sikkerhedsnet til de lidt større trampoliner, så du trygt kan sende børnene ud i haven. 

 

Aktiv leg på BR.dk

Uanset om dine børn er helt små og skal have en minitrampolin, som de kan øve sig på i stuen eller på børneværelset, eller om de er lidt ældre og klar til en lille trampolin i haven, så har vi det her på BR.dk.

En trampolin kan altså være til stor glæde for børn i alle aldre, og børnene vil kunne underholdes i mange timer. Samtidig får børnene rørt sig, og det er især en fordel, hvis det er helt små børn, som skal udvikle sig motorisk.