365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tegnetavler

Elsker dit barn at tegne? Hvis ja, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig et udvalg af gode magnetiske tegnetavler, der gør det endnu sjovere for dit barn at give sig i kast med de helt store kunstværker.

Lad idéerne få frit spil på den magnetiske tegnetavle

Der er ingen regler eller begrænsninger for dit barn, når han eller hun skal give sig i kast med at tegne. Fantasien kan slippes løs og mange kreative værker kan skabes og komme til syne. Det kan være en helt magisk verden for barnet at komme ind i, og elsker dit barn at tegne, kan en magnetisk tegnetavle være ideel at have på børneværelset. Med en magisk tegnetavle kan de kun blive endnu sjovere for hjemmets små kunstnere at tegne igen og igen.

En magnetisk tegnetavle er særligt god for de mindste i hjemmet. Den er nem at tage med på farten, hvad end det er til den lange køretur eller rejsen, hvor det kan være god underholdning. Du kan derfor give barnet mulighed for flere timers kreativ udfoldelse, uanset hvor I befinder jer. Undgå den store oprydning af papir og blyant med den magnetiske tegnetavle, der både er sjov og underholdende at lege med.

 

Køb din tegnetavle på BR.dk

På BR.dk finder du forskellige tegnetavler til børn. Se både vores magiske tavler på ben, der kan fungere godt i hjemmet, eller vores mindre tegnetavler, der kan være gode at have med på farten. Vores tegnetavler fås både med magnetisk blyant samt kridt, blyanter og tusser, der kan viskes ud med en medfølgende svamp – så du kan blot vælge den tavle, du tror, der vil fungere bedst til dit barn. Ved nogle af vores tegnetavler medfølger der skabeloner, stempler og mønstre, som dit barn kan benytte sig af. Andre tavler fås også med lys, så tegningen lyser op, når barnet tegner.

Vores tegnetavler er gode til at mindske rod og kan være fantastiske for dit barn til at fordybe sig med. Det kan være sjovt for barnet at se dets tegningerne komme til live på andre måder end ved traditionel papir, hvor magiske effekter kan lyse tegningen op og give den liv. Desværre kan tegninger, der er tegnet på tegnetavler, ikke gemmes på samme måde, som hvis barnet tegner med traditionelle tegne- og maleartikler på papir. Derfor finder du naturligvis også de disse i sortimentet på BR.dk, sammen med en masse andre kreative hobbyartikler, som blandt andet hobbymaling, lav-selv-smykker, krympeplast og meget mere. Bestil alt hvad I mangler derhjemme til de kreative aktiviteter på BR.dk.