365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

FAO Schwarz

Med et stort udvalg indenfor kvalitetslegetøj, har FAO Schwarz alt drenge og piger drømmer om. I mere end 160 år har FAO Schwarz med unik beliggenhed i New York og på flere kontinenter, været leverandør af begejstring og glæde for børn og deres familier. Leg zoo med de skønne store plysdyr, chauffør eller togfører med de fine fjernstyrede tog- og bilsæt eller bliv model for en dag, med det store skønhedsudvalg til hår, make-up og negle fra FAO.ABOLOUS. Fordyb dig nu i hele dette vidunderlige univers, her i Danmark, på BR.DK.

FAO Schwarz

FAO Schwarz har længe været en pålidelig kilde til legetøj til børn i alle aldre. Vores sortiment er fyldt med en bred vifte af legetøj, der omfatter alt fra klassisk trælegetøj til moderne teknologiske underværker. Hos FAO Schwarz forstår vi vigtigheden af leg i børns udvikling. Vores legetøj er omhyggeligt udvalgt og skabt med øje for kvalitet og holdbarhed.

Kvalitetslegetøj til alle aldre

En af vores mest populære kategorier er plysdyr. Vores plysdyr spænder fra nuttede bjørne til eksotiske dyr og fantastiske figurer. Vores mål er at skabe legetøj, der bringer smil frem og skaber langvarige minder. Men FAO Schwarz tilbyder meget mere end bare plysdyr. Vores byggesæt og kreative legetøj inspirerer børn til at udforske deres fantasi og udvikle kritiske færdigheder. Vores sortiment er omfattende og alsidigt.

Legetøj, der bringer glæde og leg

FAO Schwarz har også en tradition med at tilbyde klassisk og tidløst legetøj, der appellerer til nostalgien hos voksne, der ønsker at dele deres egne yndlingslegetøj med deres børn og børnebørn. Fra trækdyr til dukkehuse og spil er vores klassiske legetøj stadig lige så populære som nogensinde.

Vores engagement i kvalitet og alsidighed har gjort FAO Schwarz til et anerkendt legetøjsmærke i årtier. Vi stræber altid efter at bringe glæde og leg til børns liv og fremme deres udvikling på samme tid.