365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kuglepenne

Når børnene har kuglepenne i hånden, kan de bare skrive og tegne løs. Og kuglepennenes mange farver gør, at dine børn kan sætte farverige bogstaver og streger på papiret. Mangler du en kuglepen eller måske endda flere? Køb kuglepenne hjem til penalhuset her på BR.dk, hvor der er et bredt udvalg. 

Fordele ved kuglepenne til børn 

Det er rart at have tegne- og malegrejet i orden. Og med en god kuglepen i hånden fremtryller børn de fineste bogstaver og streger. Går dit barn i skole, er kuglepenne næsten uundværlige at have i penalhuset og i skoletasken. Overordnet set er kuglepenne gode for børnene at skrive og tegne med af flere grunde. 

Nogle af dem er: 

  • Kuglepenne er nemme at bruge 
  • Kuglepenne skriver klart 
  • Kuglepenne kommer i mange forskellige farver 

 

Børn bruger nemt en kuglepen, fordi de bare skal klikke på kuglepennens knap eller dreje på den for at få stiften med farven frem. Når den er fremme, kan de skrive mere klart og tydeligt end med en blyant. Og fordi kuglepenne kommer i mange forskellige farver, kan børnene ofte nemt finde en i lige præcis deres yndlingsfarve. På den måde kan de skrive deres opgaver, lektier eller tegne med en farve, som gør dem glade. 

 

Skriv og tegn med en kuglepen 

Kuglepenne bliver som skriveredskab brugt i mange sammenhænge. Eksempelvis er en kuglepen oplagt, at børnene har i deres penalhuse, når de skal skrive i hånden, tage notater eller til tegning. Tegnes der i malebøger, kan børnene tegne motiverne, men også fritegninger er gode at tegne med en kuglepen. 

Nogle kuglepenne har endda et indbygget viskelæder. Med viskelæderet kan børnene nemt viske deres streger ud igen, hvis de har tegnet eller skrevet noget forkert. 

 

Køb kuglepenne på BR.dk 

BR.dk har alt, som børnene skal bruge til deres skoleundervisning af skoleudstyr. Skal der nye tegne- og maleredskaber i penalhuset, er der et stort udvalg at vælge imellem af blandt andet kuglepenne. Kuglepennene fås i alle mulige farver, så børnene kan nemt finde deres yndlingsfarve at skrive og tegne med. Og skriver eller tegner de noget forkert, kan du med fordel vælge at købe kuglepenne med viskelæder, som visker det skrevne ud igen. Gå på opdagelse i udvalget på BR.dk.