365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Blyantspidsere

Når blyanterne er blevet slidte efter, at børnene har lavet tal, bogstaver og streger på papiret, er det bare frem med en blyantspidser. Har du husket at købe en blyantspidser til dine børns skolebrug? Sammen med BR.dk spidser de nemt blyanterne med de forskellige blyantspidsere, der er at vælge imellem. 

Populære mærker

Blyantspidser – manuel og batteridrevet 

Simpel, men effektiv. Det er lige præcis, hvad en blyantspidser er. Blyantspidsere er nemme for børnene at bruge, når blyanterne og farveblyanterne trænger til at blive spidset. Der findes forskellige typer af blyantspidsere – så vælg gerne den type, der passer til børnenes behov. 

Eksempelvis kan der vælges mellem: 

  • Blyantspidser som er manuel 

  • Blyantspidser som er batteridrevet 

Blyantspidsere, som er manuelle, skal børnene selv dreje rundt om blyanterne og farveblyanterne, når disse skal spidses. Hælder du mere til, at blyantspidseren skal gøre spidse-arbejdet? Så er det en god idé at få fingre i en blyantspidser, som er batteridrevet. 

Batteridrevet blyantspidsere har ofte en lille opsamlingsbeholder. Beholderen samler alt blyantsmuldret op, så det ikke griser og snavser ud over det hele. 

 

Gør det sjovere at tegne og skrive 

Den fylder ikke meget. Blyantspidseren. Alligevel er den uundværlig for børnene at have i deres penalhuse. Når blyanterne er blevet sløve, er det nemlig tid til, at de skal spidses med en blyantspidser. For det kan godt være lidt frustrerende at sidde med en blyant i hånden, som ikke er spids. 

Er blyanterne og farveblyanterne spidse, er det noget nemmere for børnene at bruge skriveredskaberne. Bogstaver, tal og fantasifulde tegninger bliver nemlig sjovere og lettere at lave, da en blyant med en skarp spids giver en mere præcis linje. 

 

Spids blyanterne med BR.dk 

Sammen med BR.dk spidser børnene nemt deres blyanter og farveblyanter. Her på siden er der nemlig forskellige udgaver af blyantspidsere at vælge imellem. Eksempelvis er der batteridrevne blyantspidsere, som klarer alt arbejdet for dem. 

Er børnene mere til selv at dreje blyanterne rundt om deres blyantspidser, er det oplagt at købe en manuel blyantspidser. Nogle af blyantspidserne kan ovenikøbet spidse både almindelige blyanter og jumbo-blyanter, fordi disse blyantspidsere fås med forskellige størrelser. Se mere blandt udvalget her på BR.dk.