365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Følekasser

Sjov leg til Halloween

En sjov og udfordrende leg for børnene - hvor modige er de monstro, når der skal røres ved ulækre ting i kassen?

Du skal bruge en papkasse (du kan med fordel lave flere papkasser), eventuelt maling og så ellers de genstande, som børnene skal røre ved - bare rolig, længere nede på siden kommer vi med idéer til, hvad du kan stille indeni kassen. 

 

Sådan gør du: 

  • Lav hul i begge sider af kassen, så barnets arme kan nå ind til midten af kassen. Dekorer eventuelt kassen med maling, klistermærker eller andet. Hvis det er Halloween er det oplagt at pynte med edderkopper, spindelvæv eller lignende. 
  • Stil en genstand i midten af kassen, som barnet/børnene der skal gætte, ikke må se. Barnet skal nu stikke armene igennem hullerne i kassen og gætte hvad de mærker.

Denne leg kan leges med et enkelt barn eller med flere. Legen kan også bruges som aktivitet til børnefødselsdage. Der kan dystes i hold eller alle mod alle. Giv et point når der gættes rigtigt. Når det er gættet hvad der er i, skiftes genstanden ud med en ny.

 

Idéer til genstande du kan stille i kassen

Kogt spaghetti, en kunstig edderkop og 'spindelvæv' er idéer til genstande, der er oplagte til Halloween. Men i virkeligheden kan det være alt mellem himmel og jord: en sko, banan, gaffel, bamse, et blad, en skål vand, et krus… Kun fantasien sætter grænser.

Tip: Hav nogle ledetråde klar til de ting der er i kassen, hvis børnene har svært ved at gætte det.

Se børnene tage udfordringen op med den uhyggelige Halloween følekasse herunder: