365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween pynt

Ingen halloween uden pynt! En stor del af Halloween handler om udklædningen, men uden græskar, spindelvæv, skeletter og edderkopper kan en flok vampyrer og spøgelser hurtigt komme til at føle sig udenfor. Så sørg for at have masser af Halloween pynt klar, så I kan byde gæsterne rigtigt velkommen og lade dem føle sig hjemme i uhyggen.

Skab uhyggelig stemning med Halloween pynt

Skal der spredes uhygge i hjemmet til Halloween? Eller måske på skolen eller i fritidsordningen? Så vil Halloween pynt fra BR.dk uden tvivl sætte den helt rigtige uhyggelige stemning. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af alverdens pynt samt dekorativt og kreativt tilbehør, som I kan bruge, når I gør stue såvel som børneværelser klar til Halloween. Her finder du selvfølgelig også en Halloween spand, som er stor nok til at rumme alle de lækkerier, der bliver samlet ind hos naboerne.

Foruden Halloween pynt til huset, så finder I også masser af dekorationer, der kan bruges udenfor, såsom græskar, lanterner, spindelvæv og edderkopper. Her på siden finder I masser af muligheder, når det gælder Halloween, så tag et kig på udvalget og byd både Dracula og Frankenstein velkommen med manér!

 

Hjemmelavet Halloween pynt

Foruden det uhyggelige Halloween pynt, du finder på BR.dk, så er Halloween også en tid, hvor familien kan samles om forskellige kreative og sjove projekter. I efterårsferien er det helt oplagt at bruge en eftermiddag på at skære i græskar, klippe og klistre pynt til borddækningen og dekorere huset med uhyggelige Halloween figurer. Hos BR finder du alt i farvet karton, lim, sakse og hvad du ellers skal bruge for at lave hjemmelavet Halloween pynt. Pssst... Prøv også at dekorere Halloween pynten med kunstigt blod, så det bliver endnu mere uhyggeligt og frygtindgydende!

 

Skræmmende Halloween dekorationer

Når den traditionsrige Halloween-højtid nærmer sig, så er det tid til at sætte stemningen og pynte op til en uhyggelig aften, udklædningsfest eller anden form for komsammen med venner og familie. Her kommer BR dig til undsætning og hjælper dig med at finde lige det pynt, du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning på årets mest skræmmende dag.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Halloween pynt og dekorationer her og bestil det hele hjem i tide til Halloween. Så kan I helt sikkert få det mest skræmmende hus på vejen, som vil få alle slik-eller-ballademagerne til at gyse, hvis de er modige nok til at banke på jeres dør!