365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Halloween pynt

Ingen halloween uden pynt! En stor del af halloween handler om udklædningen, men uden græskar, spindelvæv, skeletter og edderkopper kan en flok vampyrer og spøgelser hurtigt komme til at føle sig udenfor. Så sørg for at have masser af halloween-pynt klar, så I kan byde gæsterne rigtigt velkommen og lade dem føle sig hjemme i uhyggen.

Skab stemning med pynt til halloween

Halloween er en oplagt tid, hvor familien kan samles om forskellige kreative og sjove projekter – såsom at skære i græskar, klippe og klistre pynt til borddækningen og dekorere huset med uhyggelige halloween-figurer. Her hos BR har vi samlet et stort udvalg af alverdens pynt samt dekorativt og kreativt tilbehør, som I kan bruge, når I gør stue såvel som børneværelser klar til halloween.

Udendørs halloween-pynt

Når den traditionsrige halloween-højtid nærmer sig, så er det tid til at sætte stemningen og pynte op til en uhyggelig aften, udklædningsfest eller anden form for komsammen med venner og familie.

Foruden halloween-pynt til huset, så finder I også masser af dekorationer, der kan bruges udenfor, såsom græskar, lanterner, spindelvæv og edderkopper. Her på siden finder I masser af muligheder, når det gælder Halloween, så tag et kig på udvalget og byd både Dracula og Frankenstein velkommen med manér!