365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Se alt Halloween pynt
Se alt Halloween pynt

Halloween

Uhyggelig udklædning, skræmmende pynt og sjove lege. Her på siden finder du masser af idéer og inspiration til den mest (u)hyggelige Halloween! Lær at lave DIY Halloween pynt, find step-by-step's til Halloween ansigtsmaling og lær at udskære de fineste græskar. 

Se alle produkter

Halloween-bingo

Fuld plade betyder BINGO! Tag pladen med ud på tur og se om du kan finde alle tingene på pladen. Får du fuld plade, kan du være sikker på det bliver en rigtig (u)hyggelig Halloween.

Bøøøøh! Vores halloween-katalog er på gaden!

Er du klar til en uhyyyyggeligt festlig halloween? Så tag et kig i vores nye halloween katalog og se vores skræmmende store udvalg af kostumer og tilbehør til halloween!

Find hvad du skal bruge til halloween hos BR

Vi har samlet en hel kategori med alt det, du skal bruge for at skabe rammerne om den perfekte halloween-højtid. Har I tradition for at pynte hele huset op, eller klæder I jer blot ud, når det er tid til ”slik-eller-ballade”? Her i vores halloween-univers finder du borddækningspynt, der kan skabe den rette stemning ved halloween-festen, lige som du også kan finde inspiration til sjove DIY-projekter, som hele familien kan kaste sig over i efterårsferien.

 

Halloween kostumer, pynt og tilbehør

Uanset om I kører med traditioner hjemme hos jer, på skolen eller i fritidsordningen eller ej, så skal der et uhyggeligt kostume til, og netop dét finder du masser af her hos os. Derudover kan I gøre udklædningen endnu mere troværdig og skræmmende ved at tilføje ansigtsmaling eller andre rekvisitter, der passer til temaet. Var det noget med et farligt zombie-, skelet- eller djævlekostume? Det og meget mere finder du her i Fætter BR’s halloween-univers.

 

Halloween DIY's og uhyggelige krea-projekter

Til Halloween kan det ikke blive for uhyggeligt!