365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Se alt Halloween pynt
Se alt Halloween pynt

Halloween

Uhyggelig udklædning, skræmmende pynt og sjove lege. Her på siden finder du masser af idéer og inspiration til den mest (u)hyggelige Halloween! Lær at lave DIY Halloween pynt, find step-by-step's til Halloween ansigtsmaling og lær at udskære de fineste græskar. 

Se alle produkter

Se vores (u)hyggelige Halloween katalog!

Vores uuuhyggelige Halloween katalog er endelig på gaden! Se vores store udvalg af frygtindgydende kostumer og tilbehør, som vil få alle vennerne og naboerne til at ryste i bukserne af skræk på årets mest uhyggelige aften.

Halloween-bingo

Fuld plade betyder BINGO! Tag pladen med ud på tur og se om du kan finde alle tingene på pladen. Får du fuld plade, kan du være sikker på det bliver en rigtig (u)hyggelig Halloween.

Skab hyggelig uhygge til Halloween

Halloween er en magisk tid på året, hvor vi klæder os ud og dyrker alt det uhyggelige. Hos BR har vi alt, hvad du behøver for at gøre din Halloween både festlig og sjov - og ikke mindst skræmmende! Fra uhyggelige Halloween kostumer til skræmmende Halloween pynt, kan du finde det hele hos os. Uanset om du skal holde en fest for legekammerater og familie eller bare ønsker at pynte hjemmet uhyggeligt op, har vi alt, der hører sig til en uhyggelig fest. Gå på opdagelse i vores store Halloween udvalg og skab en uhyggelig, men sjov stemning til årets mest skræmmende aften.

 

Find alt du skal bruge til Halloween her

Til Halloween kan det næsten ikke blive for uhyggeligt! Vi har samlet en hel kategori med alt det, du skal bruge for at skabe rammerne om den perfekte Halloween højtid. Har I tradition for at pynte hele huset op, eller klæder I jer blot ud, når det er tid til ”slik-eller-ballade”? Her i Halloween-universet hos BR finder du uhyggelige dekorationer til hjemmet, der kan skabe den helt rette stemning ved Halloween-festen, ligesom du også kan finde inspiration til sjove DIY-projekter, som hele familien kan kaste sig over i efterårsferien.

 

Fuldend Halloween udklædningen med BR

Uanset om I kører med uhyggelige Halloween traditioner hjemme hos jer, på skolen eller i fritidsordningen, så skal der et uhyggeligt kostume til, og netop dét finder du masser af her hos os. Derudover kan I gøre udklædningen endnu mere troværdig og skræmmende ved at tilføje sejt Halloween tilbehør til kostumet. Var det noget med et farligt zombie-, skelet- eller djævlekostume? Fuldend udklædningen med en uhyggelig omgang Halloween ansigtsmaling, så det hele bliver endnu mere livagtigt! Det og meget mere finder du her i Fætter BR’s store Halloween-univers.