365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Djævlekostumer

På BR.dk har vi samlet et udvalg af farlige, drilske djævlekostumer, der passer perfekt til en uhyggelig halloween. En udklædning som djævel kan få enhver til at ryste af skræk. Find dit barns djævle kostume her.

Djævle-kostumer til børn

Halloween er den perfekte tid på året til at slippe alle drillerierne løs! Er dit barn lidt af en drillepind, så er et djævle kostume til halloween lige sagen. Her på siden finder du et bredt udvalg af djævle-kostumer til børn, som vil få alle omkring jer til at ryste i bukserne af skræk!

Vælg mellem flere forskellige varianter og skab det mest uhyggelige look blandt alle legekammeraterne. Så tør naboerne næsten ikke andet end at fylde dit barns spand med slik for at undgå djævelsk ballade!

 

Fuldend djævlekostumet med uhyggeligt tilbehør

Djævlen er kendt som ham, der lokker, driller og finder på unoder – næsten som et vildt dyr. Hvis du kender en drilsk dreng eller pige, der har et kækt blik i øjnene, hvad er så mere oplagt end et djævle-kostume til halloween?

Med udklædning som djævel her fra BR.dk, får I både hale, horn og trefork med – og naturligvis i de røde farver, som er karakteristiske for enhver djævel. I kan gøre udklædningen endnu mere levende, skræmmende og gennemført ved at tilføje forskelligt tilbehør, der passer til djævletemaet.

  • Ansigtsmaling – mal den lille djævel rød i ansigtet, måske med store hugtænder og store buskede øjenbryn.
  • Trefork – er der ikke en trefork med i kostumet, I har valgt, kan I købe den som tilbehør. Treforken er djævlens vigtigste værktøj, når han driller og finder på ballade.
  • Horn – ingen djævel uden horn. I kan vælge at male hornene i panden, hvis ikke de medfølger kostumet.


Med ekstra tilbehør kommer dit barn til at ligne en rigtig djævel. Et uhyggeligt djævle kostume danner rammerne for hele udklædningen. Herfra kan I tilføje uhyggeligt tilbehør, skræmmende effekter og alt, hvad I kan finde på, så barnet kommer til at ligne en sød djævel.

 

Find dit barns djævle kostume på BR.dk

Er dit barn klar til at lokke sig til masser af halloween slik? Så er et djævle kostume det helt rigtige valg. Husk en rød eller sort kappe, der gør den lille djævel ekstra uhyggelig og lusket. På BR.dk finder du alt, dit barn skal bruge til at forvandle sig til en skummel djævel!

Er dit barn mere til zombie-, græskar- eller heksekostumer? Så dyk ned i udvalget af halloween kostumer lige her på BR.dk og bestil det kostume hjem, der falder i dit barns smag. Så er der dømt hyggelig uhygge!