365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Djævlekostumer

Hos BR har vi samlet et udvalg af farlige, drilske djævlekostumer, der netop passer perfekt til en uhyggelig Halloween-højtid. Hvis der er noget, der er passende på en aften som Halloween, er en udklædning som djævel, der kan få enhver til at ryste af skræk. Tag et kig på udvalget, der er både noget til små og større børn.  

Kostumer

Andre kategorier

Alt hvad du skal bruge til djævleudklædningen

Djævlen er kendt som ham, der lokker, driller og finder på unoder – næsten som et vildt dyr. Hvis du kender en drilsk dreng eller pige, der har et kækt blik i øjne, hvad er så mere oplagt end et djævlekostume til Halloween? Med udklædning som djævel her fra BR, får I både hale, horn og trefork med – og naturligvis i de røde farver, som er karakteristisk for enhver djævel.

I kan gøre udklædningen endnu mere levende, skræmmende og gennemført ved at tilføje forskelligt tilbehør, der passer til djævletemaet.

  • Ansigtsmaling – mal den lille djævel rød i ansigtet, måske med store hugtænder og store buskede øjenbryn.
  • Trefork – er der ikke en trefork med i kostumet, I har valgt, kan I købe den som tilbehør. Treforken er djævlens vigtigste værktøj, når han driller og finder på ballade.
  • Horn – ingen djævel uden horn. I kan vælge at male hornene i panden, hvis ikke de medfølger kostumet.