365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Heksekostumer

Ingen Halloween-fest uden en heks! Gemmer der sig en heks blandt dine unger, så er det her på siden, I finder det rette kostume. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af forskellige muligheder - hvad end I søger uhyggelige, sjove eller søde heksekostumer til små tumlinger eller større børn, så finder I det i vores Halloween-univers.

Hekse-kostumer til børn

Er dit barn klar til at slippe sin indre heks løs til Halloween? Hos BR finder du et stort udvalg af sjove og uhyggelige hekse-kostumer, der kan hjælpe dit barn med at blive den grummeste heks i nabolaget til Halloween. I vores udvalg kan du finde alt fra klassiske hekse-kostumer med lange sorte kjoler og høje heksehatte til farverige hekse-kostumer med masser af glimmer og bling. Uanset hvilket Halloween kostume, du eller dit barn vælger, vil det helt sikkert imponere alle legekammeraterne og naboerne, når der skal vandres fra dør til dør og råbes "slik eller ballade!".

 

Skab det perfekte hekse-kostume med BR

Der er mange måder at være heks på, og det behøver ikke være den traditionelle gamle kone med krum næse, for at det er rigtigt – det kan også være en mere farverig eller fin udgave, hvor børn, der bare elsker magi, også kan være med.

Har I allerede styr på kostumet eller måske bare lyst til at give udklædningen lidt ekstra, så finder I også alverdens tilbehør og rekvisitter, som passer perfekt til Halloween-festen og til heksekostumet. Her får I et par tips til, hvordan udklædningen fuldendes, så ingen er i tvivl om, at det er en uhyggelig heks, der er på besøg:

  • Ansigtsmaling – I kan male sjove detaljer, motiver eller en fuld hekse-sminke med ansigtsmaling. Find et billede eller motiv, som du kan male efter, så opgaven bliver lidt nemmere.
  • Næse, paryk og kost – Som ved et trylleslag kan I omdanne ethvert heksekostume til en levende heks med en næse, paryk og en kost.
  • Spindelvæv, edderkopper og græskar med lys – der er mange måder at sætte en uhyggelig stemning på, men spindelvæv og uhyggelige edderkopper hører sig til, når det gælder Halloween.