365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Heksekostumer

Ingen Halloween-fest uden en heks! Gemmer der sig en heks blandt dine unger, så er det her på siden, I finder det rette kostume. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af forskellige muligheder - hvad end I søger uhyggelige, sjove eller søde heksekostumer til små tumlinger eller større børn, så finder I det i vores Halloween-univers.

Kostumer

Andre kategorier

Find hekseudklædning her hos BR

Der er mange måder at være heks på, og det behøver ikke være den traditionelle gamle kone med krum næse, for at det er rigtigt – det kan også være en mere nuttet eller fin udgave, hvor børn, der bare elsker magi, også kan være med.

Har I allerede styr på kostumet eller måske bare lyst til at give udklædningen lidt ekstra, så finder I også alverdens tilbehør og rekvisitter, som passer perfekt til Halloween-festen og til heksekostumet. Her får I et par tips til, hvordan udklædningen fuldendes, så ingen er i tvivl om, at det er en uhyggelig heks, der er på besøg.

Har I husket…?

  • Ansigtsmaling – I kan male sjove detaljer, motiver eller en fuld hekse-sminke med ansigtsmaling. Find et billede eller motiv som du kan male efter, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Næse, paryk og kost – Som ved et trylleslag kan I omdanne ethvert heksekostume til en levende heks med en næse, paryk og en kost.
  • Spindelvæv, edderkopper og græskar med lys – der er mange måder at sætte en uhyggelig stemning på, men spindelvæv og uhyggelige edderkopper hører sig til, når det gælder Halloween.