365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Skeletkostumer

Med et skræmmende skeletkostume er I klar til at gå på slik-eller-ballade-tur med de andre uhyggelige venner, der kommer frem, når det er Halloween. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af skeletudklædning til børn, hvor I sammen kan vælge det kostume, der passer perfekt i barnets smag og størrelse.

Kostumer

Andre kategorier

Skræmmende skeletudklædning til børn

Når mørket falder på, kan man høre skeletterne klapre i hjørnerne – for nu er det tid til at have det sjovt. Foruden selve kostumet finder du også alverdens tilbehør, som kan være med til at sætte den rette stemning for Halloween-aftenen.

Selvom skeletkostumet er overbevisende i sig selv, så kan I nemt gøre udklædningen endnu mere spændende ved at bruge forskelligt tilbehør og rekvisitter. Tag et kig på hele herligheden, og gør klar til en udklædningsfest, som børn og barnlige sjæle vil elske.

Alt efter hvilken skeletdragt I vælger, følger forskellige dele med som en del af udklædningen. Følgende, som I finder her i vores Halloween-univers, kan I altid prøve for at fuldende skelet-looket:

  • Ansigtsmaling kan gøre skeletkostumet mere levende – også selvom der ikke er meget liv i et skelet. Find billede eller nogle motiver, som I kan male efter, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Våben, såsom en le eller en blodig økse, vil gøre skelettet til et endnu mere skræmmende bekendtskab.

Sæt rammerne omkring Halloween-aftenen og skeletudklædningen ved at pynte op med spindelvæv, spøgelser og gravsten.