365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skeletkostumer

Med et skræmmende skeletkostume er I klar til at gå på slik-eller-ballade-tur med de andre uhyggelige venner, der kommer frem, når det er Halloween. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af skeletudklædning til børn, hvor I sammen kan vælge det kostume, der passer perfekt i barnets smag og størrelse.

Halloween kostumer

Andre kategorier

Skræmmende skelet kostumer til børn

Når mørket falder på, kan man høre skeletterne klapre i hjørnerne – for nu er det tid til at have det sjovt! Foruden selve Halloween kostumet finder du også alverdens tilbehør, som kan være med til at sætte den rette stemning for Halloween-aftenen. Gå ikke glip af muligheden for at have den mest skræmmende udklædning til Halloween i år. Find et sejt skelet kostume her på siden og få venner og familie til at gyse!

Selvom skeletkostumet er overbevisende i sig selv, så kan I nemt gøre udklædningen endnu mere spændende ved at bruge forskelligt tilbehør og rekvisitter. Tag et kig på hele herligheden og gør klar til en udklædningsfest, som børn og barnlige sjæle vil elske.

 

Sæt prikken over i'et på skelet udklædningen

Et skelet kostume må næsten siges at være det ultimative Halloween kostume. Skelet udklædning udstråler masser af uhygge, og det vil uden tvivl få legekammeraterne til at ryste i bukserne af skræk, når de ser en levende død!

Alt efter hvilken skeletdragt I vælger, følger forskellige dele med som en del af udklædningen. Følgende, som I finder her i vores Halloween-univers, kan I altid prøve for at fuldende skelet-looket:

  • Ansigtsmaling kan gøre skeletkostumet mere levende – også selvom der ikke er meget liv i et skelet. Find billede eller nogle motiver, som I kan male efter, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Våben, såsom en le eller en blodig økse, vil gøre skelettet til et endnu mere skræmmende bekendtskab.

Sæt rammerne omkring Halloween-aftenen og skeletudklædningen med skræmmende Halloween pynt - pynt for eksempel op med spindelvæv, spøgelser og gravsten, så hele hjemmet får en uhyggelig kirkegård-stemning.