365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Spøgelseskostumer

Lad det gamle lagen ligge i skuffen, og køb i stedet et uuuhyggeligt spøgelseskostume her hos BR, som giver selv de modigste bangebukser på. Selvom spøgelseskostumet er en af de mest brugte udklædninger, så er der stadig rig mulighed for at gøre spøgelset til det mest skræmmende væsen til Halloween-festen.

Kostumer

Andre kategorier

Se udvalget af spøgelseskostumer

Et spøgelseskostume er meget mere end blot et hvidt lagen med huller til øjnene. Der finder alverdens udgaver af spøgelset – og er dine børn ikke vilde med det uhyggelige kostume, så findes der med garanti også mere søde og rare spøgelser. Vi har her på siden samlet et udvalg af spøgelseskostumer og diverse tilbehør, som kan gøre udtrykket endnu mere væmmeligt – tag et kig rundt i vores Halloween-univers.

Der er mange måder, hvorpå I kan fuldende børnenes udklædning på, og det er blandt andet ved at bruge nogle af alle de rekvisitter og tilbehør, som vi har udvalgt til Halloween. Her får du et par ideer, som kan gøre spøgelset mere livligt og gennemført:

Har I husket…?

  • Ansigtsmaling – I kan male sjove detaljer, motiver eller en fuld spøgelses-sminke med ansigtsmaling. Find et billede eller motiver, som du kan male efter, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Gravsten, spøgelses-figurer, svindelvæv og skeletter hører sig til, og får ethvert spøgelse til at føle sig hjemme på sådan en Halloween-aften.
  • Maske – de fleste har set den kendte Scream-maske, som kan gøre ethvert spøgelse til et uhyggeligt bekendtskab.