365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spøgelseskostumer

Lad det gamle lagen ligge i skuffen, og køb i stedet et uuuhyggeligt spøgelseskostume her hos BR, som giver selv de modigste bangebukser på. Selvom spøgelseskostumet er en af de mest brugte udklædninger, så er der stadig rig mulighed for at gøre spøgelset til det mest skræmmende væsen til Halloween-festen.

Spøgelseskostumer til børn

Halloween er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det er tid til at finde årets Halloween kostume!  Hvis dit barn ønsker at tilføje lidt uhygge til sin Halloween-udklædning, så er et spøgelseskostume et oplagt valg. Et spøgelseskostume er nemlig meget mere end blot et hvidt lagen med huller til øjnene. Vores spøgelseskostumer er perfekte til både små og lidt større børn, så de kan blive helt klar til at sprede uhygge i nabolaget på årets mest uhyggelige dag!

Der findes alverdens udgaver af spøgelset – og er dine børn ikke vilde med det uhyggelige kostume, så findes der heldigvis også mere søde og rare spøgelser i vores udvalg. Vi har her på siden samlet et udvalg af spøgelseskostumer og diverse Halloween tilbehør, som kan gøre udtrykket endnu mere væmmeligt – tag bare et kig rundt i vores Halloween-univers.

 

Find alt til spøgelsesudklædningen hos BR

Der er mange måder, hvorpå I kan fuldende børnenes udklædning på, og det er blandt andet ved at bruge nogle af alle de rekvisitter og tilbehør, som vi har udvalgt til Halloween. Her får du et par ideer, som kan gøre spøgelset mere livligt og gennemført:

  • Ansigtsmaling: I kan male sjove detaljer, motiver eller en fuld spøgelses-sminke med ansigtsmaling. Find et billede eller motiver, som du kan male efter, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Halloween pynt: Gravsten, spøgelses-figurer, svindelvæv og skeletter hører sig til og får ethvert spøgelse til at føle sig hjemme på sådan en Halloween-aften.
  • Masker: De fleste har set den kendte Scream-maske, som kan gøre ethvert spøgelse til et uhyggeligt bekendtskab.

 

Hos BR finder du altid et bredt udvalg af Halloween-kostumer og tilbehør, så dit barn kan imponere alle legekammeraterne med sin seje udklædning. Se naboerne gyse, når I vandrer fra dør til dør og råber "slik eller ballade" i et skræmmende spøgelses-kostume fra BR.dk.