365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Vampyrkostumer

Hvis der er et væsen, der hører til på Halloween-aftenen, så er det Dracula – og derfor er vampyrkostumet populært hos de fleste børn. Med blodtørstige hugtænder og sin mørke kappe vågner Dracula op, når mørket falder på. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af muligheder, når det gælder vampyrudklædning og kostumer, der passer ind i dette tema.

Kostumer

Andre kategorier

Fuldend Dracula-kostumet med vampyrtilbehør

Hvad er Dracula uden sine hugtænder, hvorfra blodet drypper og løber langs hagen, eller sin sorte kappe? Ikke meget. Derfor har vi naturligvis sørget for, at I kan fuldende kostumet med tilbehør, der passer perfekt ind i temaet. Ved at tilføje små detaljer med ansigtsmaling, spindelvæv, flagermus og kunstigt blod, kan I nemt gøre vampyrkostumet endnu mere levende og skræmmende for dem, der modigt åbner døren på Halloween-aftenen.

Inspiration til vampyrkostumet:

Mangler I lidt inspiration til, hvordan I kan fuldende vampyren inden udklædningsfesten? Her får I et par tips og tricks:

  • Ansigtsmaling kan gøre enhver vampyrudklædning mere levende – find et motiv eller et billede, og mal efter det. En vampyr er typisk bleg i ansigtet og sort om øjnene.
  • Hugtænder, kunstigt blod og vampyren hører sammen – brug blodet i mundvigen, ned ad halsen eller som i dekorationen til Halloween.
  • Spindelvæv, edderkopper og flagermus kan bruges til at sætte stemningen – brug dem sammen med kostumet eller som dekoration i huset.