365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vampyrkostumer

Hvis der er et væsen, der skriger af halloween, så er det Dracula! Derfor er et vampyrkostume populært hos mange børn. På BR.dk har vi samlet et stort udvalg af vampyrudklædning og Dracula kostumer.

Vampyr kostumer til børn

Vil dit barn gerne være en del af vampyrflokken til halloween? Så er du landet det helt rigtige sted. På BR.dk finder du nemlig et bredt udvalg af vampyrkostumer til børn, der vil få dit barn til at ligne en vaskeægte blodsugende vampyr.

Så skal naboerne holde sig i agt, når I banker på døren og råber "slik eller ballade", hvis de vil undgå løjer fra selveste Dracula! Sæt hugtænderne i og tag kappen på - så er dit barn klar til at gå fra dør til dør i sit vampyr kostume.

 

Hvad er en vampyr?

En vampyr er et overnaturligt væsen, der suger blod fra mennesker. Det er altså ikke et væsen, der findes i virkeligheden. Vampyrens ofre kan nogle gange selv blive til vampyrer. Derudover kan en vampyr kan ikke tåle sol eller hvidløg, så I kan hænge hvidløg op i hjemmet som pynt til halloween.

 

Hvor kommer Dracula fra?

Der er skrevet mange bøger om en vampyr ved navn Dracula. Grev Dracula kommer fra Transsylvanien, og han har i mange år levet af at suge blod fra mennesker. Derfor er navnet Dracula altså perfekt til en vampyr.

 

Fuldend dit Dracula kostume med vampyrtilbehør

Hvad er Dracula uden sine hugtænder, hvorfra blodet drypper og løber langs hagen, sit blege ansigt eller sin sorte kappe? Ikke meget. Derfor har vi naturligvis sørget for, at I kan fuldende kostumet med halloween tilbehør, der passer perfekt ind i vampyrtemaet.

Ved at tilføje små detaljer med ansigtsmaling, spindelvæv, flagermus og kunstigt blod kan I nemt gøre vampyrkostumet endnu mere levende og skræmmende for dem, der er modige nok til at åbne døren til halloween. Mangler I lidt inspiration til, hvordan I kan fuldende vampyrkostumet? Så får I her et par tips og tricks:

  • Ansigtsmaling kan gøre enhver vampyrudklædning mere levende – find et motiv eller et billede, og mal efter det. En vampyr er typisk bleg i ansigtet og sort om øjnene.
  • Hugtænder, kunstigt blod og vampyrer hører uundgåeligt sammen – brug blodet i mundvigen, ned ad halsen eller på dekorationerne til halloween.
  • Spindelvæv, edderkopper og flagermus kan bruges til at sætte stemningen – brug dem sammen med kostumet eller som uhyggelig halloween dekoration i huset.


Med blodtørstige hugtænder og sin mørke kappe vågner Dracula op, når mørket falder på. Gør halloween til en skræmmende og sjov aften ved hjælp af et uhyggeligt vampyrkostume. Gør hvidløgene klar, når Dracula kommer og banker på døren!

 

Find et Dracula kostume til børn på BR.dk

På BR.dk finder du et Dracula kostume til børn, der passer helt perfekt til halloween. Dyk ned i vores udvalg og find det helt rigtige vampyr kostume til børn, der vil få naboerne til at kaste halloween slik ned i spanden til den berygtede Dracula.

Hvis dit barn hellere vil være noget andet til halloween, har vi også mange andre halloween kostumer at vælge imellem - så kan dit barn blive lige den skræmmende karakter, han eller hun har lyst til på årets mest uhyggelige aften!