365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vampyrkostumer

Hvis der er et væsen, der hører sig til på Halloween-aftenen, så er det Dracula – og derfor er vampyrkostumet populært hos de fleste børn. Med blodtørstige hugtænder og sin mørke kappe vågner Dracula op, når mørket falder på. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af muligheder, når det gælder vampyrudklædning og kostumer, der passer ind i dette tema.

Halloween kostumer

Andre kategorier

Vampyr-kostumer til børn

Vil dit barn gerne være en del af vampyrflokken til Halloween? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BR.dk finder du nemlig et bredt udvalg af vampyrkostumer til børn, der vil få dit barn til at ligne en vaskeægte blodsugende vampyr. Så skal naboerne holde sig i agt, når I banker på døren og råber "slik eller ballade", hvis de vil undgå løjer fra selveste Dracula!

Hvad er Dracula uden sine hugtænder, hvorfra blodet drypper og løber langs hagen, sit blege ansigt eller sin sorte kappe? Ikke meget. Derfor har vi naturligvis sørget for, at I kan fuldende kostumet med Halloween tilbehør, der passer perfekt ind i vampyrtemaet.

 

Fuldend Dracula-kostumet med vampyrtilbehør

Ved at tilføje små detaljer med ansigtsmaling, spindelvæv, flagermus og kunstigt blod kan I nemt gøre vampyrkostumet endnu mere levende og skræmmende for dem, der er modige nok til at åbne døren på Halloween-aftenen. Mangler I lidt inspiration til, hvordan I kan fuldende vampyren inden udklædningsfesten? Så får I her et par tips og tricks:

  • Ansigtsmaling kan gøre enhver vampyrudklædning mere levende – find et motiv eller et billede, og mal efter det. En vampyr er typisk bleg i ansigtet og sort om øjnene.
  • Hugtænder, kunstigt blod og vampyrer hører uundgåeligt sammen – brug blodet i mundvigen, ned ad halsen eller på dekorationerne til Halloween.
  • Spindelvæv, edderkopper og flagermus kan bruges til at sætte stemningen – brug dem sammen med kostumet eller som uhyggelig Halloween dekoration i huset.

 

Gør Halloween til en skræmmende og sjov aften ved hjælp af et uhyggeligt vampyrkostume. Hvis dit barn hellere vil være noget andet til Halloween, har vi også mange andre Halloween kostumer at vælge imellem - så kan dit barn blive lige den skræmmende karakter, han eller hun har lyst til på årets mest uhyggelige aften!