365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Zombiekostumer

Kender du et barn, der vil elske at være klædt ud som en farlig zombie? I så fald kan I godt indstille søgningen her, for hos BR har vi samlet et udvalg af zombiekostumer, som passer perfekt til Halloween. Zombien kan komme afsted med at skræmme og lave ballade – og hvem er i virkeligheden bedre til det end børn?

Kostumer

Andre kategorier

Find uhyggelig zombieudklædning hos BR

Zombieudklædning kan gøres mere eller mindre skræmmende ved at tilføje forskellige detaljer til kostumet. Læs med her, og få et par gode tips til, hvordan I kan fuldende zombiudklædningen med tilbehør, I finder her i vores Halloween-univers.

  • Ansigtsmaling, kunstige ar og sår – gør zombien mere livagtig ved at tilføje seje ar og blodige sår.
  • Kunstigt blod – hvad er en zombie uden blod? Udsmyk hænder, arme, hår og ansigt med bloddråber, og gør zombien endnu mere ulækker at se på.
  • Gravsten, spindelvæv, græskar og edderkopper – det er alt sammen tilbehør, der er med til at sætte den rette Halloween-stemning i huset, på børneværelset eller i klasselokalet.

Lad børnene gå fra dør til dør med vennerne udklædt som farlige væsner, der vækkes til live, når det er Halloween. Slik-eller-ballade-turen er for mange børn en fast del af Halloween, og her er en skræmmende zombie perfekt selskab.