365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Zombiekostumer

Kender du et barn, der vil elske at være klædt ud som en farlig zombie? I så fald kan I godt indstille søgningen her, for hos BR har vi samlet et udvalg af zombiekostumer, som passer perfekt til Halloween. Zombien kan komme afsted med at skræmme og lave ballade – og hvem er i virkeligheden bedre til det end børn?

Uhyggelige zombie kostumer til børn

Er dit barn klar til at skræmme livet af vennerne til Halloween? Så er et zombie-kostume helt perfekt til formålet. Med et af de mange uhyggelige zombie-kostumer her fra siden vil dit barn uden tvivl få alle omkring sig til at ryste i bukserne af skræk og holde fast på deres hoved, så zombien ikke spiser deres hjerner!

Hos BR finder du et bredt udvalg af zombie-kostumer, der vil få dit barn til at ligne en vaskeægte levende død. Zombier findes i alle afskygninger, så dit barn kan blive lige præcis den type zombie, han eller hun ønsker. Halloween kostumerne fra BR fås desuden i mange forskellige størrelser, så hele familien kan tage med på jagt efter hjerner i nabolaget!

 

Bliv en ægte levende død med zombie-tilbehør

Zombieudklædning kan gøres mere eller mindre skræmmende ved at tilføje forskellige detaljer til kostumet. Læs med her og få et par gode tips til, hvordan I kan fuldende zombiudklædningen med Halloween tilbehør, I finder her i vores Halloween-univers.

  • Ansigtsmaling, kunstige ar og sår – gør zombien mere livagtig ved at tilføje seje ar og blodige sår.
  • Kunstigt blod – hvad er en zombie uden blod? Udsmyk hænder, arme, hår og ansigt med bloddråber, og gør zombien endnu mere ulækker at se på.
  • Gravsten, spindelvæv, græskar og edderkopper – det er alt sammen dekorationer, der er med til at sætte den rette Halloween-stemning i huset, på børneværelset eller i klasselokalet.

 

Lad børnene gå fra dør til dør med vennerne udklædt som farlige væsner, der vækkes til live, når det er Halloween. Slik-eller-ballade-turen er for mange børn en fast del af Halloween, og her er en skræmmende zombie perfekt selskab!