365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween kostumer

På BR.dk har vi uhyggelige halloween kostumer til børn, så I kan vælge det skræmmende kostume, der får naboerne, der vover pelsen og åbner døren, til at ryste af skræk.

Fuldend kostumet med uhyggeligt kostumetilbehør

Sæt prikken over i'et på årets Halloween kostume med sejt og skræmmende tilbehør, som vil tage udklædningen til helt nye højder! Se naboer og venner ryste i bukserne af skræk over de uhyggelige masker, kunstige blod og legetøjssværd, som du finder lige her.

Stort udvalg af kostumer til børn

Er dit barn ikke så glad for uhyggelige halloween kostumer? På BR.dk finder du heldigvis mange flere kostumer end de skræmmende af slagsen. Halloween udklædning behøver nemlig slet ikke være uhyggelig, og vi har også seje Spiderman kostumer, flotte Elsa kjoler og meget mere.

Stort udvalg af Halloween kostumer til børn

Nu kan monstrene godt komme frit frem fra mørket under sengen, og lad bare Dracula stige op af sin kiste – det er tid til hyggelig uhygge med familie og venner, for nu er det halloween!

Kender du et barn, der vil elske at klæde sig ud som en blodtørstig vampyr, en farlig zombie, en lille djævel eller et skræmmende spøgelse? Alle kostumerne og meget mere finder du her i vores udvalg af halloween kostumer til børn.

 

Uhyggelige kostumer til Halloween

Savner I inspiration til, hvilken udklædning ungerne skal have til halloween? Tag et kig på mulighederne her i vores halloween-univers, og få gode ideer til, hvordan I kan gøre halloween til en særlig højtid i familien med sjove traditioner, projekter og ikke mindst udklædning.

På BR.dk finder du både noget for de store og helt små børn. Vi har nøje udvalgt forskellige kostumer, så der er noget for enhver smag og alder. Vi har et halloween kostume til din dreng eller pige, som de helt sikkert vil elske!

Så snart I har besluttet, om det er hekse-kostumet, skelet-udklædningen eller måske zombie-kostumet, I skal have med hjem, så er det tid til at fuldende kostumet med de rette rekvisitter og tilbehør.

Halloween

Start (u)hyggen på BR.dk! Når bladene falder af træerne, og vinden rusker udenfor, er det snart halloween. Fætter BR har samlet en masse gode halloween idéer, der vil hjælpe jer med at holde en uforglemmelig og skræmmende halloween.

Fuldend Halloween udklædningen med BR.dk

Her på BR.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at sætte den rette (u)hyggelige stemning – og her er udklædningen især vigtig. Mange børn forbinder halloween med ”slik-eller-ballade ”-traditionen, hvor de sammen går fra dør til dør udklædt som en farlig zombie, spøgelse, vampyr eller noget helt fjerde.

Derfor skal halloween udklædningen gerne sidde lige i skabet, så ungerne måske kan få skræmt lidt mere slik til sig! Kunne du godt bruge lidt mere inspiration til en gennemført udklædning? Sørg for følgende:

  • Kostume: Her er valgmulighederne mange. Vælg et der falder i barnets smag.
  • Ansigtsmaling: Det kun fantasien, der sætter grænser. Giv spøgelset et hvidt ansigt, eller mal blodtørstige hugtænder på vampyren.
  • Maske: En maske kan forvandle alle og enhver til et monster på ingen tid.
  • Tilbehør: Sørg for de rette rekvisitter og tilbehør. Ingen heks uden kost eller djævel uden horn.
  • Pynt: Er det jer, der skal holde halloweenfesten i år? Pynt huset op med fine halloween dekorationer for at sætte den helt rette stemning.


Nu er det tid til at banke på døre og skræmme slik ud af folk - ellers er det tid til ballade. Skab det perfekte halloween kostume med det helt rigtige tilbehør. Find alt det, du mangler lige her på BR.dk.

 

Find halloween kostumer til drenge og piger på BR.dk

Magiske hekse, svævende spøgelser, blodtørstig Dracula eller søvnig zombie - vi har det hele! I vores udvalg af skræmmende halloween kostumer til drenge og piger, store som små, har vi præcis dét kostume, dit barn mangler.

Så sæt gang i halloweentraditionerne med de mest livagtige halloween kostumer, der vil få græskarspanden til at bugne med uhyggelige godter. Gør jer klar til uhygge, spindelvæv og edderkopper med BR.dk.