365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halloween kostumer

Halloween kalder på masser af slik eller ballade for børn og barnlige sjæle, og vigtigst af alt er udklædningen. Hos BR har vi et stort udvalg af uhyggelige Halloween kostumer til børn, hvor I sammen kan vælge det skræmmende kostume, der vil få enhver af naboerne, der vover pelsen og åbner døren, til at ryste i bukserne af skræk.

Fuldend kostumet med Halloween tilbehør

Sæt prikken over i'et på årets Halloween kostume med sejt og skræmmende tilbehør, som vil tage udklædningen til helt nye højder! Se naboer og venner ryste i bukserne af skræk over de uhyggelige masker, kunstige blod og legetøjssværd, som du finder lige her.

Stort udvalg af kostumer til børn

Er dit barn ikke så glad for uhyggelige halloween kostumer? På BR.dk finder du heldigvis mange flere kostumer end de skræmmende af slagsen. Halloween udklædning behøver nemlig slet ikke være uhyggelig, og vi har også seje Spiderman kostumer, flotte Elsa kjoler og meget mere.

Stort udvalg af Halloween kostumer til børn

Nu kan monstrene godt komme frit frem fra mørket under sengen, og lad bare Dracula stige op af sin kiste – det er tid til hyggelig uhygge med familie og venner, for nu er det Halloween.

Kender du et barn, der vil elske at klæde sig ud som en blodtørstig vampyr, en farlig zombie, en lille djævel eller et skræmmende spøgelse? Alle kostumerne og meget mere finder du her i vores udvalg af Halloween kostumer til børn.

 

Uhyggelige kostumer til Halloween

Savner I inspiration til, hvilken udklædning ungerne skal have til Halloween? Tag et kig på mulighederne her i vores Halloween-univers, og få gode ideer til, hvordan I kan gøre Halloween til en særlig højtid i familien med sjove traditioner, projekter og ikke mindst udklædning.

Hos BR finder du både noget for de store og helt små børn. Vi har nøje udvalgt forskellige kostumer, så der er noget for enhver smag og alder. Så snart I har besluttet, om det er hekse-kostumet, skelet-udklædningen eller måske zombie-kostumet, I skal have med hjem, så er det tid til at fuldende kostumet med de rette rekvisitter og tilbehør.

 

Fuldend Halloween udklædningen med BR

Her hos BR finder du alt, hvad du skal bruge for at sætte den rette (u)hyggelige stemning – og her er udklædningen især vigtig. Mange børn forbinder Halloween med ”slik-eller-ballade ”-traditionen, hvor de sammen går fra dør til dør udklædt som en farlig zombie, spøgelse, vampyr eller noget helt fjerde.

Kunne du godt bruge lidt mere inspiration til en gennemført udklædning? Sørg for følgende:

  • Kostume: Her er valgmulighederne mange. Vælg et der falder i barnets smag.
  • Ansigtsmaling: Det kun fantasien, der sætter grænser. Giv spøgelset et hvidt ansigt, eller mal blodtørstige hugtænder på vampyren.
  • Maske: En maske kan forvandle alle og enhver til et monster på igen tid.
  • Tilbehør: Sørg for de rette rekvisitter og tilbehør. Ingen heks uden kost eller djævel uden horn.
  • Pynt: Er det jer, der skal holde Halloween festen i år? Pynt huset op med fine Halloween dekorationer for at sætte den helt rette stemning.


Nu er det tid til Halloween! Find alt det, du mangler, lige her på BR.dk.