365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hatte til børn

Udklædningshatte er et sikkert hit, for med en sjov hat bliver legen altid lidt festligere. Hatte til børn er både oplagte til fastelavn, til udklædningsfesten eller til brug i de mange rollelege, børnene kan finde på. Her på siden har vi samlet alle vores hatte til børn, som uden tvivl vil give et stort smil på læben hos den lille, når den sættes på hovedet. Find din favorit her hos BR!

Hatte til børn inviterer til masser af rolleleg

Der er intet som at se et barn leve sig fuldstændig ind i en rolle i en god leg. Børn er fantasifulde, og derfor kan de ofte godt lege rolleleg uden udklædning eller kostumetilbehør. Det bliver dog endnu sjovere at lege rollelege, når der kommer sjove hatte til børn ind i billedet. For nogle børn er det også nemmere at leve sig helt ind i rollen, hvis der er udklædning, der understøtter den person eller karakter, de leger, de er.  

Rolleleg er udviklende, lærerigt og selvfølgelig underholdende for barnet - og så kan man vel ikke ønske sig ret meget mere af børnenes leg. Tilføj nogle sjove hatte fra BR til udklædningskassen på børneværelset og se børnene indleve sig i fantasifulde rollelege.

 

Udklædningshatte til årets kostume

En hat er altid sjov at sætte på hovedet - uanset om den er en del af en leg med en legekammerat, eller den er sammensat med et flot kostume til årets fastelavnsfejring. Til udklædningsfesten eller fastelavn kan en hat til børn nemt blive prikken over i’et på kostumet. Måske er det sherifhatten, kongekronen eller klovnehatten, du mangler til årets fine kostume? Hos BR kan du finde udklædningshatte til børn, der fuldender den mindstes fastelavnskostume og giver et smil op til ørerne. Efter fastelavn eller en hyggelig temafest kan hatten bruges igen og igen i massevis af lege.

 

Find en sjov hat til børn hos BR!

Skal kostumet fuldendes, hvad er så bedre end at tilføje en hat, der passer til udklædningen? En hat til børn sætter sidste detalje på kostumet, og samtidig kan den lille ikke undgå at smile af sig selv i spejlet, når hatten kommer på. Kræver årets kostume ikke en hat, så kan det være, at hårpynt og parykker er det rigtige valg. Find alt, hvad du skal bruge til udklædningen her hos BR!