365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Parykker og hårpynt til børn

Nærmer fastelavn eller halloween sig, så skal der selvfølgelig også en paryk til! En paryk sætter hurtigt prikken over i’et på kostumet, så den er virkelig med til at fuldende udklædningen. Her på siden har vi samlet alt vores fine hårpynt og parykker til børn, så tag et kig og find den paryk, der gør dit kostume til et sandt mesterværk!

Et flot kostume fortjener fint hårpynt eller en paryk

De fleste børn er vilde med kostumer, for det er en sjov oplevelse at blive forandret og få et helt andet udseende med sjov udklædning til børn. En paryk kan virkelig skabe en stor forandring, hvor det kan være helt svært at genkende sig selv i spejlet. Men en børneparyk kan de mindste også prøve at få langt hår, som de blandt andet har set det hos prinsesser fra Disney.  

Det er ikke kun til fastelavn eller halloween, udklædning hører sig til. Mange børn er nemlig glade for at klæde sig ud i hverdagens sjove lege, og parykker til børn er også en nem måde at komme i gang med en masse sjov rolleleg på.

 

Kender du en Frost-fan? Find en Elsa-paryk til børn!

Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at Frost er en af de mest elskede film blandt børn! Karakterne er blevet meget populære, og derfor er det også meget naturligt, hvis årets kostume skal være Elsa eller Anna fra filmene. Hos BR kan du både finde en Anna-paryk og en Elsa-paryk til børn, som helt sikkert vil give stor begejstring hos den lille fan. Kombinér den med Frost-udklædning og fint kostumetilbehør for et flot kostume, der uden tvivl vil skabe stor selvtillid hos den lille. Så er det svære bare at udvælge, om årets kostume skal falde på Elsa eller Anna?

 

Find parykker til børn hos BR

Hos BR er vi vilde med udklædning og alt, hvad der hører sig til af tilbehør. En paryk til børn kan nemt sætte sidste detalje på kostumet, så det lynhurtigt bliver fuldendt. Uanset om du søger en paryk eller mindre hårpynt til kostumet, så kan du finde det her på siden. Gå på opdagelse her på siden og find lige det hårpynt eller den paryk til børn, du har brug for til årets kostume.