365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Frost kostume

“Lad det ske, Lad dem se!” Har du et barn, som kender den sang? Så kan det være, at en udklædning fra Frozen er det helt rigtige. Frost-universet har taget mange børn med storm, og hvis dit barn også drømmer om at være enten Elsa, Anna eller Olaf, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos BR har vi samlet alt vores Frozen-udklædning her på siden, så alle Frozen-fans kan finde det helt rigtige kostume.

Sæt gang i rollelegen med Frost-udklædning

Har du en lille Frost-fan hjemme hos dig? Det eventyrlige Frost-univers fra Disney er utroligt populært, og derfor er figurerne fra filmene også til at finde som både dukker, byggesæt, på sengetøj og meget mere! Nu kan de mindste i familien også klæde sig ud som Anna eller Elsa med et fint Frost-kostume.  

Måske har I set filmene et hav af gange hjemme hos jer, og så vil det være sjovt at se de små i Frost-udklædning imitere alle scenerne fra filmene. Kostumer giver anledning til en masse rolleleg, hvor børnene lever sig ind i karakteren i legen. Udklædning til børn kan derfor ikke kun bruges én dag om året som fastelavnskostume.

 

Bliv klar til fastelavn med Anna- og Elsa-kjoler

Frost er en storfavorit, og de skønne tegnefilm og karaktererne deri er elsket af mange børn. Både Anna og Elsa er nogle af de søde karakterer i filmene, og hos BR kan du få de smukke kjoler, som Anna og Elsa har på i de gode børnefilm. Er det Anna eller Elsa, der har en særlig plads hos dit barn? Så vil det give et kæmpestort smil på læben, hvis du overrasker den lille med et flot kostume fra den pågældende figur. Mangler I kostumet til fastelavn eller en temafest med udklædning, hvad er så bedre end en Elsa-kjole eller Anna-kjole? Se dit barns begejstring og stolthed iført et fint Frost-kostume fra BR! 

 

Find en fin Elsa-kjole eller andet Frost-kostume hos BR!

Der er intet som at se sit barn udstråle glæde, begejstring og selvtillid, når han eller hun er iført et sejt kostume. Hos BR kan drømmen om at blive Anna eller Elsa blive til virkelighed med flot Frost-udklædning. Husk også alt det fine kostumetilbehør til kostumet, og så er der ellers bare dømt klar til fastelavn eller en masse sjove lege med udklædning.