365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Kostumetilbehør

Kostumetilbehør skal der til, hvis kostumet skal sidde lige i skabet. Det gør det hele lidt mere autentisk og dermed lidt sjovere. Hos BR har vi fundet en masse kostumetilbehør, der kan gøre kostumet lidt sjovere. Find hele udvalget af uundværligt kostumetilbehør her på siden. 

 

Tilbehør til kostumer

Kostumet er ikke alt. Ofte skal kostumetilbehøret være i orden, hvis kostumet skal sidde lige i skabet! Er du også en af dem, der tænker, at dit kostume lige mangler prikken over I’et? Så er vi hos BR helt sikre på, at du kan finde det her. 

Vi har alt, hvad dit barn skal bruge til det perfekte kostume. Lige fra masker til det rette tilbehør, når det er fastelavn eller halloween.  

 

Sæt prikken over I’et på dit barns kostume 

Børn elsker, når der er en anledning til udklædning - og så skal der ikke spares på noget! Vi har tilbehøret, som matcher dét kostume, som dit barn har valgt. 

  • Skal dit barn være Elsa fra Frost? Så skal kjolen selvfølgelig kombineres med den karakteristiske tryllestav, de rette sko og det magiske is-armbånd - husk også den ikoniske fletning i håret.  
  • Skal dit barn være sherif? Så skal der selvfølgelig en vaskeægte legetøjsriffel med, en sherifstjerne til skjorten og en sherifhat, så der ikke er nogen tvivl om, hvem der bestemmer.  
  • Skal dit barn være pirat? Så er en pirathat det ultimative kendetegn, og der skal selvfølgelig også en kikkert med på båden, så I kan spotte fjenderne.  

 

Vi har alt tilbehøret til dit barns kostume 

Står du og mangler en maske, et legetøjsvåben eller noget helt tredje? Så kan du finde det her på siden. I Danmark klæder vi os primært ud til fastelavn og halloween, og hos BR ville vi fejre disse højtider hele året, hvis vi kunne. 

Måske er du så heldig, at du er blevet inviteret til en temafest? Det kan også være, at udklædningen blot skal bruges til en gennemført rolleleg? Udforsk vores store udvalg af kostumetilbehør til børn - så kan dit barn blive helt klar til den næste kostumefest!