365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kostumetilbehør

Kostumetilbehør skal der til, hvis kostumet skal sidde lige i skabet. Det gør det hele lidt mere autentisk og dermed meget sjovere. Hos BR har vi fundet en masse sjovt kostumetilbehør, der kan sætte prikken over i'et på dit barns udklædning. Find hele udvalget af uundværligt udklædningstilbehør her på siden. 

Kostumetilbehør fra kendte mærker

Kæmpe udvalg af kostumer til børn

Kostumetilbehøret kan naturligvis ikke stå alene. Heldigvis finder du et kæææmpe udvalg af sjove, seje og søde kostumer til børn på BR.dk, som komplementerer kostumetilbehøret helt perfekt. Lad dit barns fantasi blive til virkelighed og se det forvandle sig til sin yndlingskarakter med udklædning fra BR.dk.

Tilbehør til kostumer

Selvom kostumet naturligvis er en vigtig del af enhver udklædning, så er kostumetilbehøret med til at sætte den sidste prik over i’et. Ofte skal kostumetilbehøret nemlig være i orden, hvis kostumet skal sidde lige i skabet, og hos BR forstår vi, at det er detaljerne, der gør hele forskellen. Er du også en af dem, der tænker, at dit eller dit barns kostume lige mangler det sidste for at være helt i øjet? Så er vi hos BR helt sikre på, at du kan finde det, du mangler, lige her på siden. 

Kostumetilbehør kan være med til at gøre et kostume ekstraordinært. Med det helt rigtige tilbehør til udklædningen kan et simpelt kostume nemt og hurtigt forvandles til en fantastisk karakter, som dit barn kan leve sig fuldt ind i og dermed tage rollelegen til det næste niveau!

Fuldend udklædningen med tilbehør

Børn elsker, når der er en anledning til udklædning - og så skal der ikke spares på noget! Hvad end det er Fastelavn, Halloween, en børnefødselsdag eller bare en helt almindelig tirsdag, så skal man ikke gå ned på hverken kostumet eller kostumetilbehøret. Vi har tilbehøret, som matcher det kostume, som dit barn har valgt, og her på siden finder du alt, dit barn skal bruge til den perfekte udklædning. 

  • Skal dit barn være Elsa fra Frost? Så skal kjolen selvfølgelig kombineres med den karakteristiske tryllestav, de rette sko og det magiske is-armbånd - husk også den ikoniske blonde paryk med fletning i håret.  
  • Skal dit barn være sherif? Så skal der selvfølgelig et sejt legetøjsvåben med, en sherifstjerne til skjorten og en sherifhat, så der ikke er nogen tvivl om, hvem der bestemmer.  
  • Skal dit barn være pirat? Så er en hat med pirattema det ultimative kendetegn, og der skal selvfølgelig også en kikkert med på båden, så I kan spotte fjenderne.  
  • Skal dit barn være et dyr? Så kan en sjov maske med dyremotiv være med til at fuldende udklædningen. Alternativt kan I fremtrylle et dyreansigt ved hjælp af ansigtsmaling, som alle legekammeraterne med garanti vil blive misundelige over!

Mulighederne er uendelige, når det kommer til dit barns udklædning, og med det helt rette kostumetilbehør er der ingen grænser for kreativiteten!

 

Find tilbehør til ethvert kostume hos BR

Måske er dit barn så heldig at være blevet inviteret til en temafest hos en af legekammeraterne? Det kan også være, at udklædningen blot skal bruges til en gennemført rolleleg i institutionen eller hjemme i stuen?

Hvad end du står og mangler et par sko til prinsessekjolen, en politihat til politivesten eller en tryllestav til Harry Potter udklædningen, så finder du det rette tilbehør og udstyr hos BR. Alt sammen for at give dig mulighed for at skabe den perfekte karakter. Udforsk vores store udvalg af kostumetilbehør til børn - så kan dit barn blive helt klar til den næste kostumefest!