365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dyrekostumer

Der findes næppe noget sødere end et barn i et dyrekostume - og med BR’s store udvalg bliver det til en gennemført zoologisk have! Vi har nemlig samlet alle vores dyrekostumer her på siden, så dit barn kan blive dyr for én dag, uanset om det skal være en elefant, tiger eller noget helt tredje.

Dyreudklædning for hele børneflokken

Om der er fastelavn i børnehaven, halloweenfest i weekenden, eller dit barn blot er fuld af fantasi og elsker at klæde sig ud, så er dyreudklædning et must i samlingen af kostumer. Hos BR finder du dyrekostumer i alle afskygninger, og vi er helt sikre på, at du kan finde en udklædning, der falder i smag.  

Et dyrekostume er et hit, og vi forstår godt hvorfor! Det er nemlig et kostume, som alle kan forholde sig til, og samtidig er det nemt og sjovt at iklæde sig en af de fine dragter. Det er også et perfekt valg for helt små børn, hvor du kan vælge en af de smarte dragter, som er nemme at tage af og på – også udover tøjet.  

 

Lev en dag i et dyreliv 

Hvilket dyr skal du være?  

  • Flyv op til vorherre, og bed om godt vejr som en mariehøne 

  • Trask rundt på savannen som en gigantisk elefant 

  • Bliv skovens farligste dyr som en flot løve 

  • Sving dig fra gren til gren som en abe ude på ballade 

  • Skab skræk og rædsel i verdenshavene som en haj med store hugtænder 

Der findes et væld af muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du klarer en dag i dyrelivet.  

 

Køb et kostume fra BR’s dyrerige

Når du ser et barn i dyrekostume, kan du næsten ikke blive andet end glad. Mange børn er vilde med dyr og observerer dem, uanset om det er dyr, der lever i den fri natur eller i en af landet zoologiske haver. Glæd dig til at se, hvordan dit barn udvikler sig, så snart der kommer et løve-, humlebikostume eller noget helt tredje i spil – det er også en perfekt måde, hvorpå I kan få øvet alle de mange dyrelyde.