365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Harry Potter kostumer

Der er ikke meget, der er så magisk som Harry Potters troldmandsverden. Fortællingen om de tre venners store eventyr er helt fantastisk, så hvorfor ikke selv prøve at være en elev på troldmandsslottet Hogwarts? Hos BR kan du nemlig finde flotte Harry Potter-kostumer til børn, der lynhurtigt sætter gang i magien.

Harry Potter - en magisk fortælling

Med susende kosteskafter over Quidditch-banen, magiske tryllestave og det eventyrlige Hogwarts-slot er der ikke noget at sige til, at Harry Potter-universet er blevet en stor succes hos både børn og voksne. Måske har I læst de spændende bøger om Harry, Hermione og Ron sammen eller set de gode eventyrfilm om Harry Potter? Det er i hvert fald nemt at forstå fascinationen af at kunne trylle eller blive helt usynlig med usynlighedskappen. Har du børn, der er vilde med den magiske fortælling, så er Harry Potter-udklædning lige sagen. Husk at dukke dig, når den lille heks eller troldmand svinger tryllestaven!

 

Sæt gang i magien med et Harry Potter-kostume

Mange børn drømmer om at være en del af den magiske troldmandsverden, men nu behøver de ikke længere vente på optagelsesbrevet til Hogwarts. Hos BR har vi nemlig et stort udvalg af Harry Potter-udklædning, så de små kommer til at ligne Hogwarts-elever på en prik! Tag den seje kappe på som en del af skolens uniform og bliv klar til at løse magiske mysterier, deltage i en Quidditch-kamp og måske endda bekæmpe en ildspyende drage. Kun fantasien sætter grænser for de små elever i fine Harry Potter-uniformer.

 

Find Harry Potter-kostumer til børn hos BR!

Hos BR kan du finde flere Harry Potter-kostumer i vores udvalg af udklædning til børn. Mangler du flotte kostumer til børnene til fastelavn eller halloween, så bliver det helt sikkert ikke kedeligt med Harry Potter-udklædning. Med en Gryffindor-uniform kan den lille elev selv vælge, om det skal være Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger eller en helt andet sej Gryffindor-elev, han eller hun vil klædes ud som. 

Husk en tryllestav eller andet kostumetilbehør og sæt gang i leg, magi og trylleri med et kostume fra BR!