365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tryllestave

Der er intet som magi og trylleri, og hvad er mere magisk end din helt egen tryllestav? Hos BR har vi et stort udvalg af blandt andet Harry Potter-tryllestave, så du selv kan komme i gang med at øve dig på de mange besværgelser. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find den helt rette tryllestav hos BR!

Seje Harry Potter-tryllestave med lys

Er der noget mere magisk end Harry Potters troldmandsverden? Et univers fyldt med overnaturlige væsner, store eventyr og ikke mindst masser af trylleri og spændende besværgelser.   

Her på siden har vi samlet Harry Potter-tryllestave, der nemt kan sætte gang i magien. Du kan blandt andet finde en Harry Potter-tryllestav med lys for enden, som straks gør legen meget mere livagtig. Tryllestaven lyser op i mørket, og den er både oplagt som kostumetilbehør sammen med et Harry Potter-kostume eller til rolleleg.  

Du kan også få tryllestave med stemmegenkendelse, som kun aktiveres, når du udtaler og kaster besværgelserne korrekt. Der er hele 14 besværgelser at mestre, så her er en tryllestav for en rigtig Harry Potter-fan!

 

Wingardium Leviosa! Sving Hermiones tryllestav og oplev magien

Lumos, expecto patronum, alohomora og listen kunne blive ved. I den magiske verden er der nok med spændende tryllerier, men det kan være, I lige skal gense en af de gode eventyrfilm for at få opfrisket de allerbedste besværgelser. Så bliver den lille Hogwarts-elev lynhurtigt klar til at komme i gang med magien.   

En af de kvikke elever på Hogwarts er Hermione Granger, der i dén grad har styr på sine besværgelser. Hermione mestrer mange trylleformularer, og nu kan du også få en tryllestav ligesom hendes, som helt sikkert giver dig lidt ekstra magiske evner. Kender du en, der er stor fan af Hermione Granger, så er denne tryllestav også det helt rigtige valg til ham eller hende.

 

Brug en tryllestav fra BR i legen eller som en del af kostumet

Hos BR har vi et stort udvalg af tryllestave med lys og stemmegenkendelse, så du kan lære at mestre masser af vilde besværgelser. Tryllestavene er oplagte i alverdens fantasifulde lege eller selvfølgelig som en del af et flot Harry Potter-kostume. Tag et kig her på siden og find en sej tryllestav hos BR.