365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Prinsesseudklædning

Lange kjoler med glimmer, et diadem der får håret til at glitre og et par magiske sko. Det er præcis det, du iklæder dig, når du skal klædes ud som en vaskeægte prinsesse. Prinsessekostumerne er et stort hit hos de mindste, og hos BR har vi et bredt udvalg af udklædning til ethvert barn, der drømmer om en dag som prinsesse.

Kostumer til fine prinsesser 

Vi har alle set dem i Disney-filmene, i Barbie-universet og i kongehuset, og der er ingen tvivl om, at der er noget magisk over prinsesserne. Derfor forstår vi også godt, at mange børn går og drømmer om at blive en rigtig prinsesse en dag! 

Hos BR kan vi heldigvis hjælpe dig med næste skridt til at udleve den store prinsessedrøm. Nemlig med vores brede udvalg af kostumer, som bringer dig i den helt rigtige stemning, så du kan føle dig royal for en dag.  

 

Lidt kongelig har man da lov at være? 

Udklædning er ikke kun forbeholdt fastelavn og halloween. Mange børn er helt vilde med forskellige rollelege, hvor de kan udfolde sig som en helt anden karakter. Og legen bliver bare mere levende, når der er styr på både kostume og tilbehør, så de rigtigt kan leve sig ind i det.  

Livet som prinsesse er for børnene en fantasiverden i store slotte med dans i balsalen, hofdamer på værelset og prinsen på den hvide hest. Når dit barn selv er hovedrolle i legen, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der skal ske i det store kongerige.  

 

Prinsessekostumer til børn hos BR! 

Skal din prinsessekjole være blå eller lyserød? Og skal den sammensættes med et par fine prinsessesko og måske endda en diadem? På den måde vil dit barn straks føle sig som en flot prinsesse.  

Hos BR har vi flotte kjoler, og du finder en masse kostumetilbehør, som kan sætte prikken over i’et. Vælg en tryllestav og bliv en magisk prinsesse, gå efter et sæt med handsker, diadem og glitrende smykker eller vælg en paryk med fletning for at få det helt rigtige Elsa fra Frost-look.